The Wheelhouse curated space voor creatieven opent deuren
18-10-2017 09:44:37 | Door: Marianna Beets | hits: 4344 | Tags:

Een werkplek voor creatieve zelfstandigen opent haar deuren in het centrum van Amsterdam: The Wheelhouse. Het historische pand biedt ruimte aan een brede maar selecte groep: bedrijven en professionals uit de reclame-industrie. Een eigen lunchcafé, de mogelijkheid tot private dining, exposities en een ruimte voor events maken het pand compleet.

In het pand aan de Achtergracht was eerder het Algemeen Nederlandsch Fotobureau gevestigd. Het bestaat uit 5 verdiepingen met in totaal ruim 800 vierkante meter, gevuld met 35 lokale en internationale zelfstandigen en bedrijven die actief zijn op het gebied van content, concept, pr en strategie.

The Wheelhouse is voor onderlinge samenwerking en zal haar deuren ook openen voor publieke events. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een programmering die zal bestaan uit social events, workshops, screenings en exposities.

Balster van Duijn, Initiatiefnemer: "Door de jaren heen heb ik een netwerk aan creatieven opgebouwd. Toen dit pand op mijn pad kwam wist ik het meteen: dit is de plek om mensen bij elkaar te brengen op een manier die samenwerking en creativiteit aanwakkert. Een karakteristiek pand met een selecte groep creatieven die elkaar aanvullen, misschien wel het reclamebureau nieuwe stijl."

Tijdens de opening op 19 oktober wordt de eerste samenwerking binnen het publieke programma gepresenteerd: Artworks on Tour. De Amsterdam Signpainters gevraagd om hun werk te exposeren.

www.facebook.com/wheelhouse

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie