Thermen Bussloo hoofdsponsor Go Ahead Eagles
07-07-2017 10:23:48 | Door: Marianna Beets | hits: 3223 | Tags:

Met ingang van het seizoen 2017/2018 prijkt de naam van Thermen Bussloo op de hummel-wedstrijdshirts van het eerste elftal. Go Ahead Eagles en Thermen Bussloo zijn een overeenkomst voor één jaar met een optie op nog twee seizoenen overeengekomen.

Adrie Proper van Go Ahead Eagles: “We zijn blij dat we met Thermen Bussloo een regionale partner met landelijke allure als hoofdsponsor mogen verwelkomen. Twee zeer ambitieuze partijen slaan de handen ineen. Het feit dat Thermen Bussloo stevig aan de weg timmert, blijkt uit de recente opening van Thermen Soesterberg en volgend jaar de komst van Thermen Berendonck in Wijchen.”

Joop Boeyen, verantwoordelijk voor Commerciële Zaken in de Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles: “Thermen Bussloo is een familiebedrijf, dat op het gebied van wellness iets heel moois heeft neergezet zónder hulp van investeerders van buitenaf. Dat is ontzettend knap en bovendien uitzonderlijk binnen de branche. In dat opzicht zie ik een duidelijke parallel tussen Thermen Bussloo en Go Ahead Eagles. Ook bij Go Ahead Eagles doen we dankzij een gedegen financieel beleid qua bedrijfsvoering namelijk alles op eigen kracht.”

Fabian Dolman, directeur Thermen Bussloo: “Ons familiebedrijf groeit enorm. Met de recente overname van Thermen Soesterberg en de start van de bouw van Thermen Berendonck aan het eind van het jaar, zochten we naar een nieuwe manier onze naamsbekendheid te vergroten en te verstevigen. Met de sponsoring van Go Ahead Eagles denken wij een prachtige manier te hebben gevonden om zowel regionaal als landelijk bekendheid te creëren.”

www.ga-eagles.nl   
www.thermenbussloo.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie