Trekpleister in actie voor Dirk Kuyt Foundation
24-02-2017 15:19:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2711 | Tags:

Trekpleister gaat een een-tweetje aan met de foundation van topvoetballer Dirk Kuyt. Vanaf nu doneert de drogisterijketen bij iedere opening van een nieuwe winkel 1.000 euro aan de Dirk Kuyt Foundation. Dit bedrag komt ten goede aan lokale initiatieven voor sporters met een beperking. Zo zet Trekpleister zich samen met de bekende aanvaller in voor de gehandicaptensport.

Bert Verhoef, algemeen directeur Trekpleister: “We vieren dubbel feest met iedere winkelopening. Natuurlijk in de eerste plaats omdat we klanten graag kennis laten maken met onze nieuwe, prachtig ingerichte winkels. En ten tweede vinden we het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan lokale initiatieven van de Dirk Kuyt Foundation. Waar Trekpleister graag haar klanten de persoonlijk aandacht geeft die zij verdienen, zet de stichting van Dirk Kuyt zich 100% in voor sporters met een beperking. Zodat iedereen mee kan doen en iedereen – van jong tot oud - zich gewaardeerd voelt.”

Donaties aan lokale initiatieven

Dirk Kuyt: “Sport heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik gun iedereen die kans. Voor mensen met een beperking is sporten vaak niet vanzelfsprekend. Ik ben er trots op dat wij hen die mogelijkheid kunnen bieden." De topvoetballer zal zelf bij twee winkelopeningen aanwezig zijn om de cheque van 1.000 euro persoonlijk in ontvangst te nemen. Het gehele bedrag komt ten goede van lokale initiatieven voor aangepaste sporten: van een G-voetbaltoernooi en rolstoel-tennisclinic tot biljarten voor mensen met Parkinson.

www.trekpleister.nl    
www.dirkkuytfoundation.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie