Trifork en Google partners in cloudtechnologie
03-09-2018 15:26:00 | Door: | hits: 2603 | Tags:

Cloudtechnologie verandert de manier waarop bedrijven innoveren en samenwerken. Het gebruik van deze technologie zal de komende jaren exponentieel toenemen. Dankzij een strategische samenwerking tussen Google en Trifork hebben organisaties nu toegang tot een samenwerkingsverband van cloud-expertise en wereldwijde innovatie, waarmee ze hun eigen transformatie kunnen ondersteunen. 

Trifork vormt een wereldwijde samenwerking met Google, specifiek op het gebied van Google Clouddiensten en Cloud Innovatie. Het partnerschap bouwt voort op Trifork’s expertise met Artificial Intelligence/Machine Learning (AI/ML) en cloud-native technologieën zoals Kubernetes.

Trifork werkt sinds 2016 nauw samen met Google op het gebied van cloud-native technologieën. Dat gebeurt via Container Solutions, een zusterbedrijf van Trifork. De informele samenwerking is nu officieel vormgegeven via het Google Cloud Technology Partnerprogramma. De samenwerking wordt uitgerold over de volledige Triforkgroep.

Line Christa Sørensen, COO van Trifork: “We nemen onze expertise op het gebied van Tensorflow natuurlijk mee in de voortzetting van het partnership. Tensorflow en toolkits als Kubeflow zullen de acceptatie van Cloudtechnologie versnellen. Toegang tot schaalbare, beheersbare en flexibele AI/ML-oplossingen zal een stimulans zijn om de AI-vruchten te gaan plukken in verschillende bedrijfstakken.”

Jonathan Witkamp, hoofd van Google Cloud Partnerships: “Eén van de belangrijkste strategische uitdagingen voor organisaties wereldwijd is de overstap naar de cloud. Er is de technologische uitdaging, maar ook de innovatieve businessstrategie die producten en diensten, meer omzet en organisatorische veerkracht aanjaagt.

Voordelen voor klanten

Bestaande en nieuwe klanten hebben, naast de partners van Trifork, veel voordeel bij deze samenwerking. Ze krijgen toegang tot de laatste innovaties en kunnen gebruik maken van de gezamenlijke Google-Triforkexpertise.

Gecombineerd met een gefundeerde zakelijke benadering als jumpstarts, Discovery workshops en Trifork Accelerate innovatiesprints is dit een belangrijke basis voor het leren en uitvoeren van kansen voor alle bedrijven die werken met de Cloud en AI.

Christian Stahl, Partner Business Manager van Google: “Bij het selecteren van onze partners kijken we natuurlijk naar technische expertise en een bewezen staat van dienst, gericht op innovatieve oplossingen over een brede verscheidenheid aan bedrijfstakken. Maar ervaring met het helpen van klanten op strategisch niveau bij hun overstap naar de cloud is ook onmisbaar. Trifork voldoet aan al deze criteria."

Joern Larsen, oprichter en CEO bij Trifork: “Ons partnership met Google geeft onze klanten toegang tot het beste op het gebied van zowel de concrete uitvoering als het ontwikkelen van toonaangevende innovatieve oplossingen op het gebied van cloud space. Voor een bedrijf waarvan de medewerkers gemotiveerd worden door het oplossen van complexe strategische uitdagingen van onze klanten, is het leeraspect ook fundamenteel. Dit geldt voor elk partnership dat Trifork aangaat. Ik weet zeker dat deze samenwerking belangrijke kansen voor ontwikkeling zal opleveren voor zowel Trifork, Google, als onze relaties.” 

Kick-off event

De samenwerking wordt ingeluid met een kick-off evenement in Denemarken, dat toegankelijk zal zijn voor klanten, investeerders, media en het netwerk van Trifork en Google.

Deelnemen aan het Trifork-Google Partnership Launch Event op 12 september in Aarhus en 13 september in Kopenhagen kan door hier aan te melden.

www.trifork.com 
www.google.com/aboutVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie