Twee jonge talenten kiezen voor MediaTest
26-08-2015 10:54:00 | Door: | hits: 7261 | Tags:

Marktonderzoeksbureau MediaTest versterkt het team met twee nieuwe talenten. Eline Zwinkels (24) en Femke Errens (29) starten beiden als Research Consultant.

Eline Zwinkels
Eline heeft de Research Master Communication Science gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam, met de afstudeerrichting Persuasive Communication. Tijdens haar studie heeft zij gewerkt bij Het PR Bureau en heeft meegewerkt aan diverse onderzoeksprojecten bij de Amsterdam School of Communication Research.

Eline: “MediaTest is voor mij het perfecte bureau om mijn carrière in het marktonderzoek te starten. Het spreekt me erg aan dat MediaTest zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeken uitvoert, zodat ik mijzelf verder kan ontwikkelen in beide methoden. Ik zie MediaTest als een fijne omgeving om te groeien en verwacht hier veel te kunnen leren.”

Femke Errens
Femke is van huis uit neuropsychologe waardoor ze kennis heeft van mens, gedrag en het brein. Hiervoor heeft ze bij Validators gewerkt als research assistent. Tijdens de diverse onderzoeksprojecten heeft zij het team consultants op alle aspecten ondersteund.

Femke: “Ik heb voor MediaTest gekozen omdat zij een breed scala aan onderzoek doen voor verschillende mooie klanten. Bij MediaTest krijg ik de kans mij verder te ontwikkelen als onderzoeker binnen zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Daarnaast is er bij MediaTest een hele fijne sfeer binnen het team waarmee ik direct een klik had.”

Over MediaTest
MediaTest is hét bureau voor media- en communicatieonderzoek, bijvoorbeeld voor Ahold, NS, Ikea, Achmea, Noordhoff, Natuurmonumenten, UWV en Marktplaats. MediaTest combineert slim communicatieonderzoek met unieke benchmarks, passie voor communicatie en intelligente analyses en rapportages. MediaTest maakt van communicatieonderzoek een strategisch instrument met een meetbare ROI.

www.mediatest.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie