Tweede editie LINDA.festival
14-02-2017 17:33:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2818 | Tags:

De kaartverkoop is gestart voor het LINDA.festival dat plaatsvindt op 10 en 11 juni op het Hembrugterrein in Zaandam. 

Fred van Leer geeft mode-instructies, Susan Smit leert de bezoekers liefdesbrieven schrijven, Heleen van Royen komt selfie-les geven. En dit jaar is er, naast gymmen met Arie, een uitgebreid sportprogramma met personal trainingen van Radmilo (Obese), Carlos (dé trainer van Linda de Mol) en Fajah Killerbody Lourens. In de kookstudio worden verschillende gezonde & iets minder gezonde bak- en kookworkshops gegeven. Zo bakt Jet van Nieuwkerk granola.

Naast alle lessen is er genoeg te doen op het festivalterrein. Dit jaar zijn er twee podia. Op de mainstage opnieuw Janice als host van LINDA.festival. Iedereen kan meezingen met Ali B en Douwe Bob, de andere namen van de line-up worden binnenkort bekend gemaakt via de website. Op het tweede podium, in de LINDA.tent, spelen straks 500 vrouwen tegelijk een pubquiz of zingen ze karaoke met de Tante Joke Karaoke band. Ook delen bekende vrouwen verhalen tijdens de LINDA.talks by PrimaDonna. Winkelen kan op de LINDA.markt waar wel 60 winkels zijn en vintage is te scoren bij de kofferbaksale, waarvoor onder meer LINDA. stylisten en actrices Carolien Karthaus-Spoor en Marly van der Velden hun kasten hebben doorgespit. In de beautywasstraat zijn dit jaar beautybehandelingen te reserveren en in de LINDA.bookstore komen onder meer Kluun en Saskia Noort hun boeken signeren.

LINDA.festival is een creatieve samenwerking met Modefabriek B.V. PrimaDonna lingerie en Oikos van Danone zijn hoofdsponsor van LINDA.festival 2017.

LINDA.festival vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 van 11.00 tot 19.30 uur. Ook dit jaar is de locatie het Hembrugterrein in Zaandam. Een festivalkaart kost 27,50 euro, abonnees van LINDA. betalen 20 euro voor een kaart. Voor een aantal extra’s en workshops kunnen ticket+-kaarten geboekt worden. Er wordt een klein aantal plekken voor alle ticket+-activiteiten gereserveerd om nog op de dag zelf te kopen.

www.lindafestival.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie