Uitbreiding samenwerking Syntus en Ngage Media
10-05-2017 10:34:59 | Door: Katja Brokke | hits: 2709 | Tags:

Syntus en Ngage Media hebben besloten de bestaande samenwerking te verlengen en verder uit te breiden. Op 1 mei hebben partijen daartoe een overeenkomst getekend. De samenwerking betreft de exclusieve mediaexploitatie door Ngage Media van alle schermen in de bussen van Syntus in de Veluwe, Twente en Utrecht.

Met deze overeenkomst worden naast meer dan 250 bussen en 9 treinstellen in de Veluwe en Twente ook ruim 200 bussen in de provincie Utrecht voorzien van mediaexploitatie door Ngage Media. De reclame in de bussen van Utrecht wordt vertoond op losstaande digitale schermen. De programmering op deze schermen bestaat uit infotainment afgewisseld met reclame.

Jeroen Suurmond, Manager Commercie bij Syntus: "Al jaren bieden wij onze klanten informatieve en aansprekende content op onze beeldschermen in de bus. Met Ngage Media kunnen we klanten én adverteerders een platform bieden waar vraag en aanbod bij elkaar komen. De constructieve samenwerking met Ngage Media als partner, hebben wij als zeer plezierig ervaren en heeft ons doen besluiten de overeenkomst te verlengen."

Xavier Tilman, Managing Partner van Ngage Media: "Wij kijken uit naar de verdere samenwerking met Syntus. Met deze uitbreiding versterken wij onze positie in het mediabereik binnen het openbaar vervoer. Naast de grote LED-schermen op Utrecht Centraal Station en Hoog Catharijne en de schermen in de drukste buslijn van U-OV (lijn 12) weten wij met deze uitbreiding wekelijks 360.000 busreizigers toe te voegen aan ons media-aanbod. Ngage Media verzorgt ook exclusief de mediaexploitatie in Amsterdam op 392 digitale schermen in 141 GVB bussen."

www.ngagemedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie