Unknown Brood 48 uur exclusief te zien bij KPN Presenteert
14-11-2016 11:36:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2382 | Tags:

Unknown Brood, de documentaire over Herman Brood, gaat 19 november in première in Carré tijdens IDFA en is vanaf 1 december in de bioscoop te zien. Exclusief voor KPN-klanten is de documentaire al op de dag van de première om 21:00 uur gratis te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18. Daarna is de film vanaf middernacht voor 48 uur beschikbaar on demand. Vanaf maart 2017 komt de documentaire voor langere termijn in het on-demandmenu van KPN Presenteert. 

Ruim vijftien jaar geleden springt rock ’n roll muzikant en schilder Brood van het dak van het Hilton Hotel. De wijze waarop hij een einde maakt aan zijn leven is net zo extravagant als dat hij het leven heeft geleefd. Brood heeft in zijn eigen video’s, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de vragen die zijn dood heeft opgeroepen.

De documentaire Unknown Brood van regisseur Dennis Alink (Sluizer Speaks) en producenten BlazHoffski en Levy Productions duikt in het verleden om met dit niet eerder vertoonde materiaal en de mensen die het dichtst bij Brood stonden de belangrijke momenten uit zijn leven te herbeleven. 

KPN Presenteert

Speciaal voor klanten brengt KPN onder de vlag van KPN Presenteert gratis nieuwe Nederlandse kwaliteitsseries en programma's van eigen bodem rondom muziek en sport. Op kanaal 18 en on demand via Interactieve TV en op mobiel, tablet of laptop via www.interactievetv.nl, de Interactieve TV app en de app Play van KPN. 

www.kpn.com/unknownbrood

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie