VICE en BrandDeli sluiten strategisch partnership
04-11-2016 08:43:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4012 | Tags:

VICE en BrandDeli gaan een verregaande strategische samenwerking aan voor alle salesactiviteiten. Per 1 januari 2017 zal BrandDeli exclusief verantwoordelijk worden voor de verkoop van alle TV spot en premium online video inventory van VICE. Met deze uitbreiding verstevigt BrandDeli haar positie onder jongvolwassenen.

VICELAND is de gloednieuwe lifestyle- en cultuurzender van VICE, die vanaf het eerste kwartaal volgend jaar 24 uur per dag te zien zal zijn via het basispakket van Ziggo. VICELAND biedt een mix van sterke internationale content, gecombineerd met lokaal geproduceerde content. Regisseur en Oscarwinnaar Spike Jonze is verantwoordelijk voor de creatie, productie en merkidentiteit van het kanaal.

De digitale en mobiele platformen van VICE bereiken maandelijks meer dan 4 miljoen unieke bezoekers. De premium online video content van VICE digital verrijkt het Millennial-portfolio van BrandDeli. Met de toevoeging van VICE biedt BrandDeli de adverteerder toegang tot de allergrootste jongerenmerken. Naast VICE vertegenwoordigt BrandDeli ook de Millennial-merken MTV, Comedy Central, Spike en MakersChannel.

Thijs Boon, ceo VICE: "We hebben gekozen voor BrandDeli omdat zij sterke merken representeert die goed aansluiten bij onze cultuur en propositie. Ook delen we een gezamenlijke ambitie om TV-advertising de komende jaren slimmer en creatiever te maken. Het BrandDeli-team is profesoneel en heeft een enorme energie die ik ook dagelijks terugzie bij VICE. Kortom, een betere partner voor de lange termijn kan ik me niet wensen."

Allard Ruyl, ceo BrandDeli: "VICE sluit naadloos aan op het profiel van BrandDeli. De bevlogenheid en ambitie waarmee bij VICE gewerkt wordt, is herkenbaar voor de werkwijze van BrandDeli. Ook ons sterke profiel in de Millennial-doelgroep is een perfecte match. Met hun spraakmakende verhalen en de voor VICE kenmerkende en bijzondere blik op jongerencultuur, verstevigt BrandDeli zowel online als on air haar positie onder jongeren. BrandDeli wordt daarmee de go-to partner voor alle merken die Millennials willen bereiken."

www.vice.nl     
www.branddeli.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie