VIVAT kiest voor The online company
21-07-2017 11:44:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3319 | Tags:

VIVAT, het moederbedrijf van onder meer Zwitserleven, Reaal en ACTIAM, heeft gekozen voor een lange termijn samenwerking met The online company als digitaal mediabureau voor het verzorgen van digitale media en online marketing activiteiten voor de merken Zwitserleven, Reaal, Zelf, Dier & Zorg, Route Mobiel en NowGo.

The online company gaat het Digital team van VIVAT zowel strategisch als operationeel ondersteunen. In de samenwerking zal The online company deels op locatie van VIVAT werken, waarbij onder meer het neerzetten van de online mediastrategie, traffic besturing, funnel management en media-inkoop tot de werkzaamheden behoren.

Fernando Franco Hagel, General Manager VIVAT Digital: "The online company heeft het afgelopen jaar laten zien een sterke, betrouwbare partner te zijn. Wij zijn daarom enthousiast dat we ook op lange termijn deze samenwerking voortzetten om de groeiambities van VIVAT waar te maken.”

Niels Rijerse, Managing Director van The online company: “De intensieve samenwerking, waarbij we veel bij VIVAT aanwezig zijn, heeft erin geresulteerd dat we onderdeel zijn van het VIVAT team. Hierdoor bouwen we een verlengstuk naar het specialisten team van The online company. Het resultaat hiervan is dat we als gezamenlijk team proactief kunnen versnellen, efficiency kunnen doorvoeren en een overall groei in sales kunnen realiseren voor de VIVAT-labels. We zijn dan ook erg trots dat VIVAT deze samenwerking waardeert in de vorm van een lange termijn samenwerking.”

www.theonlinecompany.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie