[Vacature] Digital Consultant bij ZenithOptimedia
27-07-2015 10:00:00 | Door: | hits: 5751 | Tags:

 

Wij zijn ter vervanging op zoek naar een fulltime

 

Digital Consultant

 

rapporteert aan Onlineplanning Director

 

DE BAAN

Als Digital Consultant ben je dé adviseur op het gebied van digitale media. Je levert een bijdrage aan het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen middels de inzet van digitale media. Je bent verantwoordelijk voor het geven van advies over digitale media in de breedste zin van het woord, zoals SEA, SEO, display, RTB, social media, waarbij je uiteraard gebruik maakt van de specialisten in het team. Tezamen met een Online Planner manage je lopende campagnes op basis van het door jouw opgestelde advies/ strategie en zorg je dat de afgesproken doelstellingen worden behaald. Je signaleert trends in de snel veranderende digitale wereld en weet je deze kennis snel eigen te maken en te vertalen naar bruikbare adviezen voor klanten.

 

JIJ

Een digitale wizard met minimaal 5 jaar werkervaring (breed, niet specialisme) in een soortgelijke functie. Je beschikt minimaal over een HBO opleiding, het liefst in Marketing en/ of Communicatie. Je bent communicatief sterk, proactief en klantgericht. Je beschikt over een sterk analytische inzicht. Op basis van je kennis en je adviesvaardigheden overtuig jij de klant van het beste digitale advies. Bureau-ervaring is een must.

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal een toonaangevend mediabureau en werkt voor mooie merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, LVMH, Beckers, LOI, Puma, Guhl, Mercedes en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij alle paid, owned en earned media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.

 

WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes.

We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk, HR Director o.v.v. Digital Consultant. Voor meer informatie kun je Nienke bereiken via telefoonnummer 020-4061498.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

www.zenithoptimedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie