[Vacature] Exterion Media zoekt Sales Assistant
07-02-2019 10:20:00 | Door: David de Jong | hits: 4859 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Exterion Media Group. Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is het middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Bedrijven adverteren via ons in onder andere bushokjes (abri’s), langs grote wegen en op vervoersmiddelen. Daarnaast adverteren ze bij ons ook digitaal in winkelcentra en op NS stations. Op deze manier bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders en mediabureaus om hun doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische branche.

Exterior Media zoekt voor de afdeling Sales een enthousiaste en zelfverzekerde

Sales Assistant
(fulltime)

Als Sales Assistant heb je dagelijks contact met onze (potentiële) klanten en mediabureaus en ben je een onmisbare steun voor de Account Managers. Je ondersteunt hen met het optimaal bedienen van de markt. Met jouw pro actieve houding zorg je voor een vlekkeloze communicatie tussen de Account Managers en onze (potentiële) klanten. Je coördineert de tofste reclamecampagnes en bent een kei in het bijhouden van de salesadministratie. Over de binnengehaalde orders hoeven de Account Managers zich geen zorgen te maken, jij houdt namelijk perfect de controle; van het opstellen van offertes tot het attenderen op commerciële kansen. Je gaat nauwkeurig te werk en weet prioriteiten te stellen. Ook in deze dynamische branche weet jij je mannetje te staan. Je bent assertief, geduldig en kan goed schakelen met iedereen. Klanten tevreden stellen en houden is jouw tweede natuur; je bent vriendelijk, zit vol energie en bezorgt met jouw humor iedere (potentiële) klant, zowel intern als extern, een glimlach.

Wie zoeken we?

Een vrolijk, positief persoon met:

  • een afgeronde HBO-opleiding;
  • minimaal 2 jaar ervaring (ervaring in de media is een pré);
  • lef, resultaatgericht en doorzettingsvermogen;
  • flair, creativiteit en servicegericht.


Wat bieden we?

Exterion Media biedt je een uitdagende functie met leuke collega's in een transparante en toegankelijke organisatie maar ook

  • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
  • Commissieregeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling;
  • Enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega's.


Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv en motivatie naar jobs@exterionmedia.nl

Quote Jet Mulder, Sales Assistant sinds 2016

Werken bij Exterion Media is elke dag anders. Het is een dynamisch, speels en jong bedrijf waar je erg veel kan leren maar waar tegelijkertijd ook ruimte is voor veel plezier met je collega's.

Het leuke van het werk als Sales Assistant is dat geen dag hetzelfde is. Het ene moment ben je een offerte aan het maken voor een klant, het volgende moment ben je met de Account Manager aan het overleggen en dan weer ben je aan het puzzelen in de planning. Je moet het leuk vinden om snel te kunnen schakelen en met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Als dit dingen zijn die bij je passen krijg je daarvoor een plek in een heel leuk team, in een heel leuk bedrijf!

www.exterionmedia.com/nl/over-ons/vacatures

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie