[Vacatures] Exterion Media zoekt een Account Manager National Sales
27-06-2019 10:33:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3915 | Tags:

Exterion Media is een grote buitenreclame-exploitant en is onderdeel van Global (het grootste radiobedrijf van de UK). Buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met aansprekende creaties van adverteerders. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken: het is overal, 24/7, bereikt jongeren die je niet (meer) bereikt met andere media en heeft een enorme digitale groei.

Merken adverteren via onze digitale schermen in winkelcentra en op NS-stations, maar ook via de posters in onder andere bushokjes (abri’s) langs grote wegen of bijzondere spectaculars! Hiermee bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hún doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een zeer dynamische en uitdagende branche.   

Voor de afdeling National Sales, kantoor Amsterdam, zijn wij op zoek naar een getalenteerde

Account Manager 

Zo, we weten onszelf wel te verkopen met bovenstaande tekst hé? Of denk je dat jij dit beter kunt? Mooi. Dan zijn we op zoek naar jou! Ons doel is namelijk om onze klanten te enthousiasmeren over wat er allemaal mogelijk is met (Digital) Out-of-Home én wat voor invloed dit heeft op hun merk en/of product. Dit is met name in deze tijd erg belangrijk, want op digitaal groeit ons medium enorm!

Voordat we de diepte in duiken, willen we graag voorop stellen dat je gaat werken in een erg leuk, gedreven en ambitieus salesteam. Door de digitale groei heeft bijvoorbeeld Maarten inmiddels een eigen digitaal team opgezet, waar Joost en Oskar nu onderdeel van zijn. Of check Eva, die inmiddels van Account Manager tot Sr. Account Manager naar Sales Manager is doorgegroeid! Ambitie allover en niet alleen verticaal gezien, maar ook horizontaal (of eigenlijk zelfs diagonaal?) - neem maar eens een kijkje op de LinkedIn-pagina van Marieke. Benieuwd naar meer toekomstige collega’s? Dat horen we graag. Zie hier een andere greep uit de Exterion Media (sales) familie: Nikki, Rogier, Rick, Tarek en Pim. Je mag ze gerust allemaal via LinkedIn spammen.

Zie je jezelf al samenwerken met deze toppers? Okay, dan gaan we verder in op wat je precies bij ons gaat doen.

Wat ga je doen?

Als fulltime Account Manager ben je zelf verantwoordelijk voor het maken van een salesplan en het behalen van jouw maandelijkse doelstellingen. Het uitbouwen van de bestaande business, maar ook new business genereren is daar natuurlijk onderdeel van. Voor jou is het geen probleem om de bestaande en nieuwe relaties te managen, want je bent creatief in het samenstellen van op maat gesneden adviezen op het gebied van marketingcommunicatie. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen op de voet en geniet je ervan om iedere keer klanten omver te blazen met je presentaties. Dit is overigens iets wat je niet eng vindt om te doen, want je bent gezegend met een natuurlijke drive om op een aangename manier fans te maken van onze klanten.

Wie zoeken we?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting commerciële economie
 • Je hebt minimaal drie jaar saleservaring met bewezen successen (ervaring in de media is een nice to have)
 • Het zweet breekt je niet uit als je een klant moet bellen, of een presentatie moet geven
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een ondernemer in de dop
 • Lef, scoringsdrang, positiviteit, doorzettingsvermogen, flair en creativiteit zitten in jouw DNA
 • Vanzelfsprekend heb je een goede dosis humor en sociale vaardigheden
 • Tot slot heb je een uitstekend analytisch vermogen, maar ook buitengewone commerciële skills en ben je in het bezit van rijbewijs B. Want je krijgt er een leaseauto bij!


Wat bieden we?

Een heleboel leuke collega’s in een transparante en toegankelijke organisatie maar ook:

 • Oftewel een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
 • 31 (!) vakantiedagen
 • Bovengemiddelde commissieregeling, the sky is the limit!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (onder meer pensioenregeling en leaseauto)
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (we hebben onze eigen Media Heroes academy)
 • Sportieve activiteiten, zoals bootcamp en yoga
 • Bij het behalen van ons jaartarget een skitripje met de hele organisatie
 • Menig potjes tafelvoetbal, helaas ben je wel verplicht onder de tafel door te kruipen als je 10-0 verliest
 • Geregeld team- en klantactiviteiten
 • Enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s

 

Zie je dit helemaal zitten? Reageer dan snel! Zoals we net al even hebben aangestipt, vind jij het niet eng om jezelf te presenteren. Daarom hebben we iets leuks bedacht (althans, dat vinden we zelf): Maak een filmpje van jezelf (max. 1-2 minuten), waarin je jezelf introduceert. Stuur dit filmpje, samen met je CV en motivatie naar jobs@exterionmedia.nl. Wie weet zit jij binnenkort met ons rond de tafel onder het genot van een heerlijke kop koffie (hadden we al gezegd dat we heerlijke koffie hebben?).

www.exterionmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie