[Vacature] IPG Mediabrands zoekt recruiter
24-07-2018 14:01:35 | Door: Katja Brokke | hits: 7339 | Tags:

Mediabrands Netherlands B.V. is de mediaholding van o.a. UM, Initiative, Traffic4u, bGenius, SuperDigital, Magna Global & Yune. Momenteel werken bij Mediabrands zo’n 400 collega’s op 2 verschillende locaties. We werken voor bekende (inter)nationale merken. Onze klanten verwachten uitstekende resultaten op het gebied van mediastrategie, - onderzoek, -planning, -inkoop en executie. Dit maken wij waar met een onderscheidende combinatie van effectiviteit, efficiency, impact en research based strategy.

Onze mensen zijn daarbij ons belangrijkste kapitaal, zij maken immers het verschil. Het is enerzijds onze ambitie om onze huidige talenten verder te ontwikkelen en te behouden voor onze organisatie. Anderzijds willen wij ons als organisatie blijven door-ontwikkelen om een zeer aantrekkelijke en ambitieuze werkgever te zijn waardoor wij talentvolle nieuwe medewerkers aan ons kunnen blijven verbinden.

Welk avontuur ga je aan?

Binnen onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een recruiter (standplaats Amsterdam). In deze functie vervul je een dynamische rol binnen onze organisatie waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het werven van nieuw talent. Dit geldt voor beide locaties (Amsterdam en Groningen) waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht, overzicht, snelheid en kostenefficiency centraal staan.

Wie ben jij?

Je bent een betrouwbare en enthousiaste gesprekspartner voor de business op het gebied van het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van vacatures, het inplannen en afnemen van sollicitatiegesprekken en het opstellen van rapportages volgend uit het candidate tracking system. Je bent organisatiesensitief en schakelt gemakkelijk tussen diverse afdelingen.

Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren, je bent in staat om buiten de bestaande kaders te denken en durft beslissingen te nemen.

Je bent een open, energiek persoon en fungeert als vertegenwoordiger/ambassadeur van onze organisatie. Je werkt hiervoor nauw samen met onze HR Director en Senior Recruiter die verantwoordelijk zijn voor recruitment binnen onze organisatie. Je gaat onderdeel uitmaken van het HR team wat bestaat uit 8 enthousiaste collega’s en waarbinnen diverse HR disciplines zijn vertegenwoordigd (learning & development, recruitment, payroll & benefits, personeelsadministratie).

Hardskills:
- Minimaal HBO diploma;
- 1-3 jaar werkervaring binnen de media branche;
- Je kent of hebt ervaring met de verschillende functies binnen ons vakgebied en beschikt over een gedegen netwerk (een netwerk in Noord Nederland is een pré);
- Recruitment ervaring is een pré;
- Goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift;
- Goede beheersing van het volledige MS Office Pakket.

Softskills:
- Flexibel (je past je makkelijk aan, aan veranderende omstandigheden, kan met deadlines omgaan en bent bereid om ook vanuit Groningen te werken );
- Pro actief (je bent in staat vooruit te denken en zelfstandig te werken);
- Innovatief (je verzint altijd wel weer nieuwe ideeën om tot het juiste resultaat te komen);
- Sociaal (je bent goed in staat om mensen voor je te winnen);
- Gestructureerd werken (je werkt graag met een plan en kunt prioriteiten stellen).

Mocht je interesse hebben in deze vacature, stuur dan je CV en motivatie aan saskia.koster@mbww.com

www.nl.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie