[Vacatures] Mediabrands Marketing Sciences zoekt een stagiair Frontend Developer
18-07-2019 11:54:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2972 | Tags:

Ben jij goed in front-end design, HTML en WordPress? Vind je het leuk om met datavisualisatie bezig te zijn in tools zoals PowerBI? Bouw jij zelf innovatieve websites? Dan is deze stage helemaal perfect voor jou!

Bij Mediabrands Marketing Sciences kom je in een team van analisten, onderzoekers, data scientists en developers die big-dataprojecten doen voor de klanten van Initiative, UM en Reprise. Daarbij worden rapportages steeds vaker websites en dashboards. Hierbij hoort ook dat je een functioneel ontwerp maakt, copy schrijft en contact hebt met (interne) klanten. Je kunt bij ons losgaan op meerdere uitdagende en afwisselende projecten waar je veel van zult leren.

Marketing Sciences

Mediabrands Marketing Sciences is hard gegroeid en is een steeds strategischer onderdeel van de klantenteams van de Mediabrands-labels. Het vertalen van insights, stellen van hypothesen, begrijpen waar de klantproblematiek zit, aanvoelen welke belangen er spelen bij klanten hoort hier allemaal bij. Het meetbaar maken en optimaliseren van campagnes op business KPI’s is een belangrijke doelstelling voor álle klanten van Mediabrands. Dit is wat MSc mogelijk maakt en propageert.

IPG Mediabrands

IPG Mediabrands is een mediabedrijf dat samen met haar labels opereert in een snel veranderend medialandschap, met snel veranderende klantbehoeften en evenzo snel veranderende consumenten.

Met meer dan 10.500 marketingcommunicatie-, media- en technologiespecialisten in meer dan 130 landen zijn wij een diverse groep van vernieuwers, technologen, ontwerpers, wetenschappers, muzikanten, strategen, kopers, denkers, planners en wiskundigen die zich inzetten voor het bouwen van nieuwe oplossingen voor ‘s werelds beste merken.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar menno.van.der.steen@mbww.com.

www.marketingsciences.nl
www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie