[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Assistent Financieel Manager
15-07-2015 09:40:00 | Door: | hits: 4217 | Tags:

 

Wij zijn op zoek naar

 

een ASSISTENT FINANCIEEL MANAGER

 

Rapporteert aan CFO

 

DE BAAN

Als Assistent Financieel Manager ben je verantwoordelijk voor:

  • Facturatie
  • Coderen/boeken inkomende facturen
  • Afstemming rekening courant
  • Bewaking en controle grootboekrekeningen
  • Nauwe samenwerking met ons Shared Service Center in Brussel/Parijs
  • Projecten op het gebied van efficiënte(re) werkprocessen
  • Ondersteuning Financial Manager ( o.a. rapportages, klantrapportages, budget)

 

JIJ

Je beschikt over een afgeronde financiële opleiding, minimaal diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Je bent cijfermatig sterk, denkt in oplossingen en niet in problemen en je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent nauwkeurig, proactief en je kan zowel zelfstandig als in een team werken. Je bent een expert in Excel. Mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels is voor jou geen probleem. Kennis van SAP is een pre.

Ben je ambitieus? Bij bewezen geschiktheid bestaan er doorgroeimogelijkheden.

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal een toonaangevend mediabureau en werkt voor mooie merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, LVMH, Mercedes, LOI, Puma, Guhl en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij alle paid, owned en earned media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.


WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes.

We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk, HR Director o.v.v. Assistent Financieel Manager. Voor meer informatie kun je Nienke bereiken via telefoonnummer 020-4061498.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie