[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Creative Director
09-04-2015 10:11:00 | Door: | hits: 4766 | Tags:

 

Wij zijn op zoek naar

 

een CREATIVE DIRECTOR met contentstrategie ervaring

 

Rapporteert aan Head of Moxie

 

DE BAAN

Als Creative Director ben je het gezicht vanuit creatie naar al onze klanten. De Creative Director is in staat om de wens van de klant te vertalen naar een onderscheidend, innoverend (digitaal) concept (Big idea). Je verzorgt de strategische slag voor een merk evenals de creatieve uitwerking. Je bedenkt ideeën vanuit een creatief en strategisch oogpunt, gebaseerd op trends, data en nieuwe technologieën (content). Je overtuigt de klant van je idee met een spot on, ontspannen en enthousiaste presentatie.

Je stuurt de creatieve troepen aan (designers) die je inspireert en motiveert. Je ziet er op toe dat hun werk een goede vertaling is vanuit de uitgezette strategieën en concepten. Je zorgt dat ze over de juiste kennis en kunde beschikken om kwaliteitswerk te leveren en dat het eindproduct de wensen van de klant overtreft.

 

JIJ

Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een senior functie en een afgeronde HBO opleiding (creatief). Je beschikt zowel over gedegen Marketingkennis als over ambachtelijke kennis en ervaring. Bureauervaring is een must! Je hebt goede leidinggevende kwaliteiten, je bent kritisch, een teamplayer en digital savvy. Daarnaast kun je onder hoge druk presteren, ben je oplossingsgericht en altijd hands-on. Je bent conceptueel sterk, je beschikt over een goede intuÏtie, je toont strategische visie en hebt commercieel inzicht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt aantoonbare kennis van online communicatie zoals social media, online activaties, content creatie en websites. Het Adobe CS pakket evenals HTML5/ Flash kent geen geheimen voor jou en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

 

WIJ

Creatief label Moxie zit aan de rand van Amsterdam en is een relatief klein, jong team met ambitie en veel positieve spirit. Motto bij Moxie is dan ook ‘work hard, play hard’, om creatief werk te maken.

Moxie is onderdeel van ZenithOptimedia (mediabureau), dat opereert in een internationaal netwerk in 74 landen. We maken dan ook gebruik van alle tools, data en kennis uit het netwerk.

Bij Moxie geloven we in de kracht van content creatie en het belang van storytelling. Samen werken we voor meerdere topmerken zoals LMVH (Dior), NPO, Nestlé, L’Oréal, DIESEL, Yves Saint Laurent en creëren we de digitale content. Ook motiveren we elkaar en houden we de laatste ontwikkelingen in de gaten middels het bezoeken van events, updates vanuit het netwerk en de vrijdagmiddag borrel met inspiratiecases.

 

WIJ BIEDEN

Een brede functie met veel eigen verantwoordelijkheid met de bijbehorende vrijheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals en voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief én (online) portfolio naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Director) o.v.v. Creative Director.

De werving- en selectieprocedure wordt door ZenithOptimedia ondersteunt.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl / www.moxieamsterdam.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media en marketingcommunicatie