[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Digital Consultant
25-02-2015 09:31:00 | Door: | hits: 3490 | Tags:

 

Wij zijn ter vervanging op zoek naar een fulltime

 

Digital Consultant

 

rapporteert aan Onlineplanning Director

 

DE BAAN

Als Digital Consultant ben je dé adviseur op het gebied van digitale media. Je levert een bijdrage aan het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen middels de inzet van digitale media. Je bent verantwoordelijk voor het geven van advies over digitale media in de breedste zin van het woord, zoals SEA, SEO, display, RTB, social media, waarbij je uiteraard gebruik maakt van de specialisten in het team. Tezamen met een Online Planner manage je lopende campagnes en zorg je dat de afgesproken doelstellingen worden behaald. Je signaleert trends in de snel veranderende digitale wereld en weet je deze kennis snel eigen te maken en te vertalen naar bruikbare adviezen voor klanten.

 

JIJ

Een digitale wizard met minimaal 3 jaar werkervaring (breed, niet specialisme) in een soortgelijke functie. Je beschikt minimaal over een HBO opleiding, het liefst in Marketing en/ of Communicatie. Je bent communicatief sterk, proactief en klantgericht. Op basis van je kennis en je adviesvaardigheden overtuig jij de klant van het beste digitale advies. Bureau-ervaring is een must.

 

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal een toonaangevend mediabureau en werkt voor mooie merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, LVMH, Beckers, LOI, Puma, Guhl, Barcardi-Martini en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij alle paid, owned en earned media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.

 

Onze missie

ZenithOptimedia zet zich in voor een maximale en totale merkbeleving voor haar klanten.

 

Transit

Om deze missie waar te maken hebben we ZenithOptimedia Nederland in Transit verklaard. De transitie behelst het aannemen van medewerkers bijpassend bij ZenithOptimedia 3.0. Denk aan mensen met andere ervaring dan we al in huis hebben en met adviesvaardige competenties. De organisatie en de organisatiestructuur veranderen, functies wijzigen en daarmee ook een andere manier van samenwerken binnen de organisatie. ZenithOptimedia is in beweging! En dat gaat ook gepaard met contrecoeur. Wat? Tegenzin! Verandering is niet altijd leuk en makkelijk, maar het is ook boeiend, interessant en biedt kansen. Eerlijk en transparant hè, ja, dat zijn wij ook. Wij zijn op zoek naar mensen die co-architect willen zijn van ZenithOptimedia 3.0.

 

WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk, HR Director o.v.v. Digital Consultant. Voor meer informatie kun je Nienke bereiken via telefoonnummer 020-4061498.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

www.zenithoptimedia.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media en marketingcommunicatie