[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Online Executive
29-12-2014 10:38:00 | Door: | hits: 4869 | Tags:

Wij zijn ter vervanging op zoek naar een fulltime

 

Online Executive

 

rapporteert aan Onlineplanning Director

 

DE BAAN

Als Online Executive ben je verantwoordelijk voor het tijdig, volledig en juist vervaardigen van (financiële) rapportages voor zowel intern gebruik als voor onze klanten. Deze rapportages verschaffen inzichten in campagneprestaties. Je zorgt er samen met de specialisten voor dat we binnen het gestelde budget de KPI’s van onze klanten behalen.

 

JIJ

Een cijfermatig sterke en secuur werkende administratieve ondersteuner die affiniteit heeft met online media. Je bent proactief richting onze online professionals en je bent klant- en oplossingsgericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid om digitale termen als CTR, CPM, CPC, CPA en Floodlight tags eigen te maken. Verder heb je:

  • 1,5 tot 3 jaar relevante administratieve werkervaring
  • Boekhoudkundige kennis is een pre
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van online planningssoftware en online mediumtypes is een pre

 


WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Hyundai, Puma, Guhl en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 gemotiveerde medewerkers.

 

WIJ BIEDEN

Een warme collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. Je werkt voor A-merken, je krijgt volop de ruimte om te ontwikkelen door middel van kennissessies en er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien.

We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

 

INTERESSE?

Ben jij de geordende ondersteuner die ‘gek’ is op getallen?

Stuur je motivatiebrief en CV naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Nienke van Dijk (HR Director) o.v.v. vacature Online Executive.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Nienke via 020 – 406 14 98 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

www.zenithoptimedia.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media en marketingcommunicatie