[Vacature] ZenithOptimedia zoekt een Social Media Executive
07-01-2016 14:18:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3622 | Tags:

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van social media strategieën en je levert nieuwe, creatieve en doeltreffende ideeën die bijdragen aan de social engagementstrategie van onze klanten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het community management en draagt zorg voor de dialoog met de consument zodat de band tussen onze klanten en haar community optimaal is. Het creëren van relevante content en het plannen daarvan is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Ook het meten en analyseren van de effectiviteit van de campagnes en de social media kanalen zijn onderdeel van je werk. Je rapporteert hierover direct aan de klant.

Daarnaast ben je betrokken bij opbouwen en uitbreiden van onze social media afdeling. Het aansturen van een junior zal hierbij ook tot je taken behoren. Je werkt nauw samen met de performance marketing afdeling van ZenithOptimedia.

JIJ

Een HBO/ universiteit afgestudeerde social in de richting Communicatie, Journalistiek, Nieuwe Media of Online Strategie. Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en je bent een netwerker. Je hebt affiniteit met schrijven en je hebt een passie voor social media. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

WIJ

Creatief label Moxie zit aan de rand van Amsterdam en is een relatief klein, jong team met ambitie en veel positieve spirit. Motto bij Moxie is dan ook ‘work hard, play hard’, om creatief werk te maken.

Moxie is onderdeel van ZenithOptimedia (mediabureau), dat opereert in een internationaal netwerk in 74 landen. We maken dan ook gebruik van alle tools, data en kennis uit het netwerk.

Bij Moxie geloven we in de kracht van content creatie en het belang van storytelling. Samen werken we voor meerdere topmerken zoals LMVH (Dior), NPO, Nestlé, L’Oréal, DIESEL, Yves Saint Laurent en creëren we de digitale content. Ook motiveren we elkaar en houden we de laatste ontwikkelingen in de gaten middels het bezoeken van events, updates vanuit het netwerk en de vrijdagmiddag borrel met inspiratiecases.

WIJ BIEDEN

Een warme collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes. Je werkt voor A-merken, je krijgt volop de ruimte om te ontwikkelen door middel van kennissessies en er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf te laten zien.

We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

INTERESSE?

Ben jij dé social media gebruiker die van hobby graag werk maakt?

Stuur je motivatiebrief naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Wiebe van Eijsden (HR) o.v.v. Social Media Executive.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Wiebe via 020 – 4622 988 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl / www.moxieamsterdam.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


www.zenithoptimedia.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie