[Vacatures] BBP Media zoekt Allround redacteur
02-11-2016 08:49:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5357 | Tags:

BBP Media is een mediaonafhankelijke business-to-business uitgeverij, gespecialiseerd in het realiseren van print-, digitale en live media (events). BBP is gevestigd in Woerden, op loopafstand van het station. Voor één van onze uitgaven - CustomerFirst - zijn we op zoek naar een:

Allround redacteur (32 uur)


De functie

Je volgt nieuwsontwikkelingen op het gebied van klantcontact en customer service management op de voet en verwerkt de actualiteit in artikelen voor de website en de wekelijkse nieuwsbrief van CustomerFirst. Verder lever je nieuwsverhalen en achtergrondartikelen voor het magazine (10 edities per jaar), o.a. over thema's als customer experience, NPS en webcare. Zowel online als in print zorg je voor een gevarieerde berichtgeving en voor een frisse crossmediale aanpak. Daarnaast denk je mee over de invulling van events.

Jouw profiel
Je hebt een journalistieke opleiding (of vergelijkbaar) afgerond en een aantal jaren aantoonbare redactionele ervaring, bij voorkeur bij een vaktitel. Je schrijfstijl is uitstekend en je bent zeer zorgvuldig in je werk. Je bent bovendien creatief en nieuwsgierig en je legt makkelijk contacten op uiteenlopende niveaus. Je hebt een visie op journalistieke ontwikkelingen, bent opgegroeid met internet en je weet hoe je social media kunt inzetten om CustomerFirst onder de aandacht te brengen. Affiniteit met klantcontact annex digitale ontwikkelingen (artificial intelligence en chatbots bijvoorbeeld) is een pre, net als een breed netwerk. Bovenal ben je enthousiast en flexibel en vind je het geen probleem om af en toe in de avonduren (bijvoorbeeld tijdens congressen) te werken.

Wat bieden we?
• Afwisselend journalistiek werk
• Ruimte voor eigen initiatief
• Informele omgang met collega’s
• Marktconforme salariëring

Reageren?
Mail je sollicitatiebrief met cv uiterlijk op 14 november aanstaande naar francois@customerfirst.nl

Meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met François Kroes: 0348-485080.

www.costumerfirst.nl
www.bbpmedia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie