[Vacatures] DPG Media zoekt een Binnenlandverslaggever NU.nl
16-11-2020 09:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4810 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Binnenlandverslaggever NU.nl

Ben jij die ervaren journalist die wil werken voor de grootste nieuwssite van Nederland? NU.nl is op zoek naar een fulltime binnenlandverslaggever.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de binnenlandverslaggeving op het grootste nieuwsplatform van Nederland. Je publiceert op regelmatige basis nieuws dat niet bij andere media te vinden is. Je duidt het nieuws en jaagt op follow-ups. Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht, is affiniteit met de Haagse politiek een pré.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met een gigantisch podium. Je werkt op een ambitieuze, jonge redactie waar hard wordt gewerkt, maar een goede sfeer ook belangrijk is. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen. Verder bieden wij jou:

  • Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een 40-urige werkweek.
  • 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget, wat naar eigen inzicht kan worden besteed.
  • 23 vakantiedagen.
  • Prima pensioenregeling.

 

Dit moet je weten over NU.nl

NU.nl is met ruim 7 miljoen maandelijkse gebruikers de grootste nieuwssite van Nederland. We zijn altijd in beweging en de ontwikkelingen gaan lekker snel. Je krijgt dus genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen en samen met andere collega's bij te dragen aan nieuwe projecten. De sfeer is informeel. Iedereen wordt aangemoedigd zich uit te spreken en mee te denken.

Wie zoeken wij?

Een ervaren journalist die weet hoe je nieuws maakt, een relevant netwerk meebrengt en met een positieve instelling anderen weet te enthousiasmeren voor de verhalen die op NU.nl verschijnen.

Je volgt het nieuws actief, zit vol energie en bent initiatiefrijk. Je kunt inspelen op onverwachte nieuwsgebeurtenissen en vindt het niet erg om op atypische tijden te werken. Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven; neutraal, snel, bondig en laagdrempelig.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 23 november naar ons op. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lindsay Mossink via lindsay@nu.nl met als onderwerp 'vacature verslaggever' of Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie