[Vacatures] DPG Media zoekt een commercieel redacteur indebuurt Den Bosch
25-05-2020 14:26:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5237 | Tags:

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Commercieel redacteur indebuurt Den Bosch

Als online minded redacteur ben jij zo iemand die altijd als eerste weet waar er een nieuw tentje open gaat. En na een rondje in de stad heb je weer tien nieuwe ideeën opgedaan en evenzoveel interessante ondernemers gesproken. Je kent de stad en weet van de inwoners en ondernemers bezig houdt.

Functie-inhoud

Als commercieel redacteur ken je onze adverteerders en help je hen met het vertellen van hun verhaal aan een groot lokaal publiek. Je maakt hier boeiende content van die past bij een jonge online doelgroep.

 • Je adviseert ondernemers over hun communicatieplan en doelstellingen.
 • Je verzorgt fotografie, artikelen en social media uitingen in opdracht van de klant en evalueert deze uitingen met de klant.
 • Je volgt de belangrijkste topics, ontwikkelingen en trends in je stad.
 • Indien nodig maak je redactionele artikelen die passen binnen de indebuurt-formule en denk je na over de manieren hoe je de lezer met deze verhalen het beste kunt bereiken.

 

Over indebuurt.nl

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de beste keuzes uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in 34 steden en hebben we ambitieuze groeiplannen. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei.

 

Wij bieden jou

 • Je salaris valt tussen de € 2400 en € 2900 bij een 36-urige werkweek maar afhankelijk van jouw ervaring en kennis gaan we hierover met je in gesprek.
 • Je hebt 24 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek
 • Je ontvangt 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget
 • En je krijgt een laptop en telefoon van de zaak

 

Wie jij bent

Je bent commercieel en in staat te schakelen tussen de belangen van de ondernemer, de lezer en indebuurt. Je bent online overal te vinden en een echte socialmedia-expert.

 • Je woont in Den Bosch of in de nabije omgeving en kent de stad op je duimpje!
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, een opleiding bij voorkeur in een journalistieke richting of richting marketing en communicatie, en hebt minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt bij voorkeur een groot netwerk onder lokale ondernemers.
 • Je kunt tegen stress, bent een goede planner en deadlines zijn voor jou geen probleem.

 

Wat we je ook nog bieden

Een leuke en uitdagende baan bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Daarbij krijg je ook een warm onthaal wanneer je bij ons start, met een uitgebreid kickstart rogramma en heb je een buddy voor de eerste paar maanden, die je begeleidt en helpt je weg te vinden.

Interesse?

Reageer dan voor 15 juni. Stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij onze indebuurt-formule past. Om te checken of jij en Indebuurt een match zijn én om jou een nog beter beeld te geven van de functie, volgt er voor het eerste gesprek nog een online schrijfopdracht.

Wil je meer weten over de vacature? Stuur dan een mailtje naar Birthe Verbruggen, Coördinator Recruitmentproces, via birthe.verbruggen@dpgmedia.nl of solliciteer hier

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie