[Vacatures] Exterion Media zoekt Concessie Manager
14-09-2018 10:03:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3482 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Exterion Media Group. Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is het middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Bedrijven adverteren via ons in onder andere bushokjes (abri’s), langs grote wegen en op vervoersmiddelen. Daarnaast adverteren ze bij ons ook digitaal in winkelcentra en op NS stations. Op deze manier bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hún doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische branche.   

Voor de afdeling Concessies zijn wij op zoek naar een ambitieuze en zelfverzekerde, fulltime

Concessie Manager

De afdeling Concessies is verantwoordelijk voor het tot stand brengen, beheren en optimaliseren van concessierelaties van Exterion Media. Onze concessiegevers zijn voornamelijk gemeenten en vastgoedpartijen welke Exterion Media het exclusieve recht verlenen buitenreclame te exploiteren in bijvoorbeeld abri’s, europanels en winkelcentra.

Bij Exterion Media hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze diverse contractpartijen. Dankzij hen kunnen wij buitenreclame op de meest ideale locaties exploiteren. Als Account Manager Concessies ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten, tegen de meest optimale condities, met potentiële concessiegevers, welke al dan niet tot stand komen middels aanbestedingen; ervaring met aanbestedingen is hierom een pré. Daarnaast onderhoud en optimaliseer je relaties met huidige concessiegevers, zodat wij buitenreclame bij hen kunnen blijven exploiteren. Naast het onderhouden van relaties stel je periodiek rapportages op ten aanzien van behaalde resultaten. Ook bewaak je secuur gemaakte afspraken, waarbij je de focus legt op een correcte en tijdige uitvoering. Belangrijk nieuws communiceer je praktisch en helder met andere afdelingen binnen Exterion Media. Trends en ontwikkelingen binnen jouw deelgebied, de markt en de concurrentie houd je voortdurend in de gaten, om altijd een stapje voor te zijn.

Wie zoeken we?

Een vrolijk en positief persoon met:
  • een afgeronde HBO-opleiding;
  • minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële organisatie;
  • affiniteit met aanbestedingen en contracten is een pre;
  • lef, scoringsdrang en doorzettingsvermogen;
  • flair, creativiteit en ondernemerschap;
  • die werken met overheden als een uitdaging ziet.


Daarnaast een competitieve levensgenieter die sociaal is, zelfstandig werkt maar ook goed in een team functioneert.

Benieuwd hoe een normale werkdag eruit ziet, wie je toekomstige collega's zijn en met welke vraagstukken je als Concessie Manager vaak je maken krijgt? Klik hier!

Wat bieden we?

Exterion Media biedt je een uitdagende functie met leuke collega’s in een transparante en toegankelijke organisatie maar ook:

  • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling en leaseauto);
  • aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling;
  • een enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s.

 
Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv en motivatie naar jobs@exterionmedia.nl.

Virginia Hickman, Consessie Manager sinds 2017 bij Exterion Media: “Werken bij Exterion Media is werken in een ambitieuze professionele organisatie waar ook veel aandacht is voor het in stand houden van een goede werksfeer door middel van leuke activiteiten en events. Binnen de organisatie vervult iedereen zijn eigen rol in het bereiken van de commerciële doelstellingen, hierin is de functie Concessie Manager voor mij perfect omdat deze op verschillende vlakken veelzijdig is. Als Concessie Manager balanceer je tussen commercieel en publiek, tussen intern en extern werken, tussen individueel en in teamverband werken en tussen werken in projecten en beheersverantwoordelijkheden. Dit vergt van je dat je snel kan schakelen en maakt de functie dynamisch en verrassend."

www.exterionmedia.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie