[Vacatures] Exterion Media zoekt Designer
13-09-2017 12:55:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3237 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Exterion Media Group. Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Bedrijven adverteren via ons in onder andere bushokjes (abri’s), langs grote wegen en op vervoersmiddelen. Daarnaast adverteren ze bij ons ook digitaal in winkelcentra en op NS stations. Op deze manier bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hun doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische branche.  

Voor de afdeling Marketing zijn wij opzoek naar een creatieve

Designer

Met talent voor het maken van mooi artwork en verschillende layouts

Wat ga je doen?

Als designer zet jij de ideeën van collega’s en adverteerders of mediabureaus om in visuals en maak je de mooiste creaties voor ons en onze klanten. Na het horen van de briefing ga je direct aan de slag. Je bent betrokken bij het hele proces, van concept tot uitvoering. Je maakt en bedenkt onder andere conceptuele situatie schetsen, produceert artwork en creëert zowel Out-of-Home als digital Out-of-Home campagnes. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij het bedenken van onze spectaculars. Dit zijn campagnes die zorgen voor extra aandacht en impact voor een adverteerder. Kortom, een veelzijdige functie waarin jouw creativiteit tot leven komt!

Wie zoeken we?

  • Circa 3 jaar ervaring met een veelzijdig/breed portfolio (Exploitantzijde ervaring is nice-to-have)
  • Ervaring met Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign en eventueel After Effects)
  • Iemand die in staat is om situatieschetsen te maken (in Photoshop)
  • Geen must maar wel een pré: Animeren in After Effects.


Jij…

… hebt een veelzijdig portfolio
… bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van design
… werkt goed samen en brainstormt graag
… werkt goed met strakke deadlines (vandaag een briefing, morgen af)
… hebt onwijs veel talent maar je zit nu op de verkeerde plek
… kan huisstijlen van klanten doorvertalen
… bent zelfstandig en pro actief.


Wat bieden we?

Exterion Media biedt je een uitdagende fulltime functie met leuke collega’s in een transparante en toegankelijke organisatie, maar ook:

  • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling in de vorm van cursussen en bijeenkomsten
  • Onderdeel van een Marketing team met 14 collega’s, waaronder een stagiair design en een designer
  • Een enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s.


Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv, motivatie & portfolio naar jobs@exterionmedia.nl. De procedure bestaat uit een kennismaking met 2 tot 4 teamleden, daarna krijg je een case die we in het laatste gesprek zullen bespreken. 

Edwin Stam, designer bij Exterion Media sinds 2014: “Werken bij Exterion Media is waanzinnig leuk. Als designer werk ik voor heel veel verschillende klanten, van klein tot groot. Daarnaast is het heel gaaf om te zien dat ik mijn eigen creaties daadwerkelijk tegenkom op straat in onder andere bushokjes en op digitale schermen. Exterion biedt mij de kans om van alles te doen: van het verzinnen van concepten tot illustreren, animeren en vormgeven. Kortom, een afwisselende functie in een prachtig bedrijf, waarbij ik ook mijn portfolio kan aanvullen. En uiteraard is het iedere dag een feest met de leuke collega’s om mij heen.”

www.exterionmedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie