[Vacatures] Exterion Media zoekt Fotograaf
27-09-2017 08:45:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6559 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Exterion Media Group. Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Bedrijven adverteren via ons in onder andere bushokjes (abri’s), langs grote wegen en op vervoersmiddelen. Daarnaast adverteren ze bij ons ook digitaal in winkelcentra en op NS stations. Op deze manier bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hun doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische branche.  

Voor de afdeling Marketing zijn wij voor 24 uur per week op zoek naar een energieke en klantgerichte 

Fotograaf 

Als fotograaf zal je foto- en soms video opdrachten uitvoeren voor Exterion Media zelf alsmede voor onze klanten. Wekelijks moeten de campagnes die zichtbaar zijn in onze objecten, in winkelcentra en op de NS- stations door heel Nederland gefotografeerd worden, met focus op onder andere de grote steden Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Ook het scouten van fotogenieke locaties alsmede het maken van een wekelijkse planning en andere logistieke zaken behoren tot de taken. 

Daarnaast zal je als fotograaf van Exterion Media Spectacular-campagnes en eigen evenementen fotograferen. Tot slot zorg je voor verwerking en archivering van al het foto- en videomateriaal. 

Wie zoeken we?

Een communicatieve en flexibele collega met:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting Fotografie
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van Adobe foto- en videobewerkingsprogramma’s (Photoshop Elements & Lightroom)
  • Goede plan- en organisatie skills
  • Oog voor detail

Daarnaast ben je inventief en resultaatgericht, bezit je over een rijbewijs B en ben je bereid om veel te reizen en met grote regelmaat op zaterdag te werken. 

Wat bieden we?

Exterion Media biedt je een uitdagende functie met leuke collega’s in een transparante en toegankelijke organisatie, maar ook: 

  • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Onderdeel van het Marketing team met 14 collega’s
  • Een enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s

Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv, motivatie & portfolio naar jobs@exterionmedia.nl.

Edwin Stam, designer bij Exterion Media sinds 2014: “Werken bij Exterion Media is waanzinnig leuk. Als designer werk ik voor heel veel verschillende klanten, van klein tot groot. Daarnaast is het heel gaaf om te zien dat ik mijn eigen creaties daadwerkelijk tegenkom op straat in onder andere bushokjes en op digitale schermen. Exterion biedt mij de kans om van alles te doen: van het verzinnen van concepten tot illustreren, animeren en vormgeven. Kortom, een afwisselende functie in een prachtig bedrijf, waarbij ik ook mijn portfolio kan aanvullen. En uiteraard is het iedere dag een feest met de leuke collega’s om mij heen.”

www.exterionmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie