[Vacatures] Exterion Media zoekt Operations Assistant
03-10-2017 11:05:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5089 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Exterion Media Group. Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is hét middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop. Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Bedrijven adverteren via ons in onder andere bushokjes (abri’s), langs grote wegen en op vervoersmiddelen. Daarnaast adverteren ze bij ons ook digitaal in winkelcentra en op NS stations. Op deze manier bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders om hun doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische branche.

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en exploitatie van al onze objecten waar alle reclame uitingen van onze klanten zichtbaar op zijn. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime, zelfstandige en nieuwsgierige


Operations Assistant


De focus ligt op de administratieve ondersteuning van de afdeling Operations. Je bent het administratieve contact voor de Projectleiders en Operations Manager maar ook externen zoals aannemers. Je houdt dagelijkse onze projecten database bij en signaleert wanneer deadlines in het gedrang komen en handelt deze zelfstandig af. Je bent het aanspreekpunt voor de afdeling Concessie over de voortgang van de projecten. Je draagt zorg voor continue afstemming met enerzijds de Projectleiders over de voortgang, prioriteiten en kosten en anderzijds met leveranciers over voorraad, planningen en tarieven. Ook zorg je voor het up to date houden van de ISO-documenten. Verder ondersteun je bij alle inkooptrajecten. 

Kortom, we zoeken een administratieve duizendpoot met een politiepet op!

Wie zoeken we?

Een ervaren, representatieve en daadkrachtige collega met:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • Affiniteit met techniek
  • (bij voorkeur) Autocad ervaring of bereid dit te leren


Daarnaast ben je service- en resultaatgericht, communicatief sterk en een levensgenieter die sociaal is, zelfstandig werkt maar ook goed in een team functioneert.

Wat bieden we?

Exterion Media biedt je een uitdagende functie met leuke collega’s in een transparante en toegankelijke organisatie maar ook:

  • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (onder meer pensioenregeling)
  • Aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling
  • Enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega’s


Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv en motivatie naar jobs@exterionmedia.nl.

Roy van der Vegt, Projectleider sinds 2002: “Werken bij Exterion Media is voor mij iedere dag weer anders, zo ben ik de ene dag bezig met het plaatsen van nieuwe objecten, terwijl de andere dag weer objecten moeten worden verplaatst of verwijderd. Of er vliegt weer een dronken automobilist door een object van ons heen. Het blijft altijd spannend wat er nu weer moet worden geregeld!”

www.exterionmedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie