[Vacatures] Havas Media zoekt Administrative Account Executive
22-03-2019 15:59:37 | Door: Marianna Beets | hits: 4420 | Tags:

Havas Media is één van de grootste en snelstgroeiende mediabureaus ter wereld. Door ons wereldwijde netwerk in de Vivendi Group heb je toegang tot een brede expertise en kan je gebruik maken van de beste tools. We stellen hoge eisen aan onze medewerkers ten aanzien van kennis, maar het juiste 'Havas-Dna' is minstens zo belangrijk. Talentvol en sfeerverhogend is de combinatie waar we altijd naar op zoek zijn.

Havas Media is op zoek naar een fulltime 

Administrative Account Executive

Als Administrative Account Executive ben je onder meer verantwoordelijk voor het tijdig en juist invullen van media rapportages en templates. Om dit proces goed te laten verlopen zorg je ervoor dat alle relevante informatie tijdig aanwezig is. Door jouw gestructureerde werkwijze en flexibele houding ben je al snel de administratieve held(in) van de afdeling.

Wat ga je doen

Doordat Havas Media Nederland onderdeel is van een wereldwijd netwerk, de vivendi groep, en een Frans hoofdkantoor heeft werken we met veel internationale klanten. Jouw werkzaamheden bestaan hierdoor met name uit de volgende werkzaamheden: 

1. Het correct en tijdig invullen van Global templates.
2. Financiële administratie. Denk hierbij aan het bijhouden, controleren en eventueel corrigeren van opdrachtbevestigingen.
3. Media rapportages maken, controleren en versturen.

Daarnaast houd je je ook bezig met alle overige administratieve werkzaamheden die voortkomen uit het accountteam. 

Wie zoeken we

Je bent belachelijk gestructureerd en secuur, hebt een goede kennis van excel en enig analytisch inzicht is ook een pre. Als je tevens een positief ingestelde en vrolijke persoonlijkheid bent, dan ben je onze nieuwe favoriete collega. 

Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar, maar minimaal 32 uur is ook bespreekbaar. 

Waarom je hier wil werken

We zitten zonder twijfel op de mooiste locatie van Amsterdam in een prachtig pand; De Havas Village. In dit pand zijn ook Havas Lemz, AMP Amsterdam en Kult & Ace gevestigd. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke collega's! 

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met klanten. Lunchen doen we samen in de kelderbar/kantine. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus. 

Wanneer kan je beginnen

Liever gister dan vandaag! Maar uiteraard gaan we voor de beste kandidaten, dus ook als je pas over anderhalve maand beschikbaar bent ontvangen we heel graag je reactie. Overigens zoeken we twee nieuwe medewerkers voor deze rol, moedig dus vooral ook je slimste (ex) collega aan om te solliciteren. 

Geen ingewikkelde en langdradige motivatiebrieven: Solliciteren kan door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen; klik hier om te reageren

Deadline voor het reageren op deze functie is 29 maart 2019.

www.havas-media.nl/vacatures

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie