[Vacatures] Havas Media zoekt Social Media Manager
22-03-2019 09:28:11 | Door: Marianna Beets | hits: 4793 | Tags:

Havas Media is één van de grootste en snelstgroeiende mediabureaus ter wereld. Door ons wereldwijde netwerk in de Vivendi Group heb je toegang tot een brede expertise en kan je gebruik maken van de beste tools. We stellen hoge eisen aan onze medewerkers ten aanzien van kennis, maar het juiste 'Havas-Dna' is minstens zo belangrijk. Talentvol en sfeerverhogend is de combinatie waar we altijd naar op zoek zijn.

Havas Media is op zoek naar een fulltime 

Social Media Manager

De Social Media Manager die wij zoeken voor de Havas Village is een ware rockstar in zijn/haar vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het managen van social media platformen en de communities voor verschillende mooie merken. Door jouw ervaring, je energieke persoonlijkheid en de vrijheid die je krijgt ben je in staat om je klanten uitermate tevreden te houden en zelfs te verrassen met nieuwe creatieve ideeën! 

Wat ga je doen

Na bovenstaande beschrijving heb jij natuurlijk al lang een beeld hoe je dit gaat invullen en wat je werkzaamheden zullen zijn, maar dit is wat er sowieso moet gebeuren:

1. Social Strategie schrijven voor bestaande en nieuwe klanten.
2. Social Media Management; Community Management, Content Management. Beheren van de Social media budgetten en het definiëren van de content planning. Managen van Social media sites, waaronder Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+, Tumblr en YouTube.
3. Managen Content Creatie; Content produceren inclusief geschreven kopie, afbeeldingen en korte video's.

Daarnaast houd je je ook bezig met het analyseren en het rapporteren van alle relevante activiteiten en doe je aanbevelingen op basis van je bevindingen.

Wie zoeken we

Je bent een positief ingestelde creatieveling, die ook nog eens visueel heel sterk is. Daarnaast ga je accuraat en georganiseerd te werk en heb je de juiste commerciële focus op je klanten. Dat klinkt erg veeleisend en dat is het ook. Doordat ons content & social team de komende periode opnieuw wordt vormgegeven, is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken.

• Bij voorkeur heb je een hbo-opleiding afgerond
• Inmiddels heb je zo'n 2 tot 4 jaar werkervaring opgedaan

Waarom je hier wil werken

We zitten zonder twijfel op de mooiste locatie van Amsterdam in een prachtig pand; De Havas Village. In dit pand zijn ook Havas Lemz, AMP Amsterdam en Kult&Ace gevestigd. Mede hierdoor dus een hele inspirerende en creatieve omgeving met ontzettend veel leuke collega's! 

Behalve keihard werken voor mooie merken, is er ook tijd voor borrels op ons dakterras en boottochtjes met klanten. Lunchen doen we samen in de kelderbar/kantine. Je krijgt 25 vakantiedagen, we betalen 2/3 van je pensioen, een marktconform salaris en we hebben een variabele bonus. 

Wanneer kan je beginnen

Liever gister dan vandaag! Maar uiteraard gaan we voor de beste kandidaat dus ook als je pas over een tijdje beschikbaar bent ontvangen we heel graag je reactie. Geen ingewikkelde en langdradige motivatiebrieven: Solliciteren kan door 4 vragen te beantwoorden en je cv te sturen, klik hier om te reageren

www.havas-media.nl/vacatures

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie