[Vacatures] Initiative zoekt Campagne Manager
06-11-2018 09:25:57 | Door: Max Vlugt | hits: 3047 | Tags:

Wij zijn Initiative, een marketing consultancybureau en onderdeel van IPG Mediabrands. Wij helpen merken te groeien. In een wereld waarin grenzen vervagen, merken schreeuwen om aandacht, is het voor merken steeds moeilijker om relaties met hun doelgroepen te krijgen en te onderhouden. Mensen raken geïrriteerd door de grote hoeveelheid berichten waarmee ze worden gebombardeerd, en worden zeer bedreven in het vermijden ervan. Bij Initiative helpen wij merken bij hun zoektocht om relevant te blijven voor en aansluiting te vinden bij hun doelgroepen. Deze oplossingen gaan verder dan communicatie en een media-advies. Wij geloven in verbinden via cultuur.

Wij zijn op zoek naar een

Campagne Manager

 

We zoeken een duizendpoot, die als campagne/projectmanager alle stappen coördineert van het proces in de samenwerking met onze klanten. Letterlijk van briefing tot factuur. Kom jij bij ons het verschil maken?

Je krijgt een uitdagend klantenpakket onder je hoede. Daarover meer in een gesprek. Je bent als Campagne Manager verantwoordelijk voor een soepel verloop van alle projecten binnen je klantteam. Je bent onderdeel van een vast team met onder andere een Client Director, een strateeg en een Digital Director. Je voegt waar nodig specialisten aan je klantteam toe.

Je coördineert de implementatie van campagnes op onder andere Facebook, Instagram, Snapchat, maar ook natuurlijk op radio en tv etc. Je bent intern het eerste aanspreekpunt voor je team, wijst hen op deadlines en zorgt dat alle administratieve zaken op orde zijn. Daarnaast ondersteun je ook de Client Director bij het managen van je klanten op commercieel en organisatorisch gebied. Een veelzijdige functie dus!

Wat we van jou verwachten: 

- Je hebt minimaal een hbo-opleiding;
- Ervaring in projecten (een sterke voorkeur media-) management; 
- Nieuwsgierig; 
- Initiatiefrijk; 
- Stressbesteding; 
- Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en analytisch; 
- Je bent communicatief sterk; 
- Teamplayer. 

Wat wij bieden:

- Een gezellige en informele werksfeer; 
- De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden; 
- Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden; 
- Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden; 
- Borrels en gezellige feestjes; 
- Lekker en gezond eten; 
- Een laptop en een telefoonvergoeding. 

Geinteresseerd?

Kijk dan hierbel +31 20 799 30 00, of mail Saskia

www.initiative.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie