[Vacatures] Lukkien zoekt een Cinema 4D Artiest
14-06-2021 13:42:32 | Door: Pie Kamau | hits: 4588 | Tags:

Lukkien is per direct op zoek naar een:

Cinema 4D Artiest

Lukkien is voor de afdeling Audiovisual per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren Cinema 4Der. Aantoonbare ervaring in ons werkveld van tv commercials, webfilms, beauty en technische product animaties is een pré maar geen must. Een indrukwekkende reel kan ook voldoende zijn om onze interesse te wekken.

Verantwoordelijkheden

Samen met je collega’s sta je aan de basis van de verdere integratie van 3D-technieken binnen de producties van Lukkien. We verwachten dat je in staat bent om een concept aan te vullen en te verrijken tot een hoogwaardig creatief eindproduct. De projecten waaraan je werkt zijn divers.

Ze kunnen variëren van fotorealistische stills, product interieur films tot een volledige CGI-stad, maar ook visual effects shots geïntegreerd in live-action en abstracte motion graphics animaties. Soms als opzichzelfstaand product, soms verweven met interactieve media of fotografie.

Wie ben je?

Technische vaardigheid maar vooral ook de creatieve invulling voor het vak zijn jouw kernwaarden. Daarnaast ben je een teamspeler, maar wel met een grote dosis zelfstandigheid. Korte deadlines en werkdruk schrikken je niet af maar stimuleren juist om net dat stapje extra te geven.

Naast de basiskennis die we mogen verwachten in de Adobe pakketten ben je zeer ervaren in het werken met Cinema 4D inclusief kennis van externe render engines als Octane of RedShift. Bij voorkeur ook ervaring met plug-ins als X-Particles/TurbulenceFD of zelfs Houdini. Optioneel heb je in het verleden zelf je eigen renders gecomposit en ge-edit.

We verwachten een duidelijke CV met links naar een showreel of portfolio materiaal. Waarbij het van belang is dat wij inzicht krijgen in jouw bijdrage binnen de producties.

Wat bieden wij?

De totale AV afdeling van Lukkien waar CGI een onderdeel van is, bestaat uit een team van ongeveer 60 man, uiteenlopend van creatieven, compositors, animators, video- en soundeditors, tot eigen regisseurs, producers, een cameraman en grippers.

Het gaat om een fulltime functie. Naast een goed en marktconform salaris met groeimogelijkheid naar prestatie zijn er uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden die we graag persoonlijk bespreken tijdens een eventueel tweede gesprek.

Over Lukkien

Lukkien is dé communicatiecampus van Nederland omdat we alle disciplines onder één dak hebben en daardoor volledig cross mediaal opereren. Dagelijks werken ca. 200 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography & Graphic Design, Audiovisual & CGI, voor de meest uiteenlopende en grote merken. Bij Lukkien staat de klant altijd op nr. 1. Vol energie gaan we voor het beste resultaat en behaalde successen vieren we graag.

Afdeling Audiovisual

De afdeling Audiovisual is front runner in het creëren van innovatieve videocontent. Voor diverse A-merken ontwikkelen en produceren we dagelijks in onze studio’s en op locatie in binnen- en buitenland de meest aansprekende audiovisuele projecten. Veel van de grote commercials die je ziet op TV worden bij ons bedacht en geproduceerd. Maar je vindt ons werk ook terug op allerlei andere devices en online platforms. Ook bij de afdeling Audiovisual wordt het gehele proces verzorgd door onze in-house specialisten, van strategen, compositors, animators, video- en sound editors tot eigen regisseurs, producers, cameramannen en gaffers.

Interesse? Solliciteer hier.

www.lukkien.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie