[Vacatures] MPG. zoekt een eindredacteur voor het Allerhandeplatform
23-04-2019 13:09:00 | Door: | hits: 5111 | Tags:

MPG. creëert content voor het gehele Allerhandeplatform. Zo maken we het magazine, ontwikkelen we receptuur, onderhouden we de social-kanalen, verzorgen we de Allerhande Box, maken we duizenden receptvideo’s en creëren we content voor allerhande.nl. Voor deze multimediale redactie zijn wij op zoek naar een

ervaren eindredacteur (32 uur)

DE FUNCTIE

In deze functie bewaak jij de tone of voice van Allerhande over alle media heen. Je bent verantwoordelijk voor het redigeren en corrigeren van (receptuur)teksten volgens afgesproken richtlijnen, je bedenkt pakkende koppen en je zorgt ervoor dat de content uiteindelijk in foutloos Nederlands wordt gepubliceerd. Tevens zet je producties uit onder freelancers. En mocht het nodig zijn, dan is het geen probleem om zelf een artikel te schrijven.

Als eindredacteur heb je regelmatig contact en overleg met AH over de inhoud van lopende contentproducties en zie je toe op het behalen van de verschillende deadlines en op het nakomen van gemaakte afspraken. Je werkt nauw samen met de culinaire redactie en vormgeving. Tevens denk je proactief mee met de contentmanager (online) voor mooie nieuwe Allerhande-content.

PROFIEL EN COMPETENTIES

  • Uitstekend gevoel voor en beheersing van de Nederlandse taal (aantoonbaar)
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in gelijksoortige functie
  • Sociaal vaardig
  • Gestructureerd en accuraat
  • Zelfstandig en proactief
  • Flexibel en stressbestendig

WIJ BIEDEN

Een enerverende zelfstandige baan in een zeer dynamische en inspirerende omgeving waar veel ruimte is voor ontwikkeling, uiteraard met prima arbeidsvoorwaarden. 

REAGEREN

Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today voor 1 mei 2019 onder vermelding van Vacature eindredactie/voor- en achternaam. Na je sollicitatie krijg je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging. Als we denken dat je bij MPG. past, dan nodigen we je uit voor een gesprek bij ons op kantoor in onze eigen Today Studio. Hier ontwikkelen en testen we ook alle recepten voor Allerhande.

Voor meer informatie kun je terecht bij Aimée Sobels, seniorcontentmanager (020-5473529).

www.mpgtoday.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie