[Vacatures] MPG. zoekt Projectmanager
21-03-2018 12:39:00 | Door: Arjen Westra | hits: 4978 | Tags:

Met 90 medewerkers werkt MPG. voor meer dan 20 klanten, voornamelijk A-merken, in zeer verschillende branches. Van food, retail, finance en non-profit tot (semi)overheid, energie en fast moving. Wij verbinden mensen en merken met slimme content vanuit het hart van het merk tot in het hart van de eindgebruiker. Zo zetten we hen aan om met elkaar in gesprek te gaan, om de dialoog aan te gaan. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in het gehele crossmedia communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. In onze eigen kook- en filmstudio ‘Cook & Shoot’ produceren we jaarlijks meer dan 1000 receptvideo’s. Ons hoofdkantoor staat in Amstelveen. In New York opereren we onder de naam MPG. Concepts Inc.

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

PROJECTMANAGER

40 uur

 

De functie

MPG. maakt in opdracht van Ahold USA de content voor het foodplatform Savory. Het Nederlandse team van MPG. werkt dagelijks nauw samen met het Amerikaanse team, MPG. Concepts in New York. In Amstelveen zijn diverse collega’s deels of geheel betrokken bij het foodplatform Savory en in New York zijn dat er zeven. Het Savory-team is verantwoordelijk voor de totale omnichannel-contentproductie (print, online, video). Voor het team in Nederland zijn we per direct op zoek naar een projectmanager Savory. Daarnaast werk je aan projecten van Gall & Gall, Beemster Nederland en Beemster USA.

Wie zoeken we

Iemand die kickt op het halen van deadlines en bij wie plannen en nauwkeurig werken in het bloed zit. Als je mogelijkheden tot verbetering signaleert, bespreek je deze vanzelfsprekend met je collega’s. Je weet precies welke projecten (print en digitaal) er lopen, wat er aan komt en wat de teams nodig hebben om producties, conform deadline, bij de klant op te leveren.

Als een spin in het web verbind je de collega’s die bij het project zijn betrokken, zodat alle werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd en efficiënt worden uitgevoerd. Je werkt samen met de contentmanager en houdt deze nauwgezet op de hoogte. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het financiële overzicht, in samenwerking met de international commercial director.

Je vindt het een uitdaging om voornamelijk te werken met collega’s in NY en voor een klant elders in USA. Dat de communicatie in het Engels is en dat je in verschillende tijdszones werkt, zie je als pluspunt en als een leuk internationaal randje aan je functie. Je vindt het daarom geen enkel probleem om ’s avonds in te loggen als dat nodig is.

Je profiel

• Minimaal hbo werk- en denkniveau
• Minimaal twee jaar ervaring als projectmanager
• Relevante werkervaring met betrekking tot het maken van planningen
• Extreem gedetailleerd en nauwgezet kunnen werken
• Goede beheersing van Excel
• Zeer goede beheersing van het Engels in woord en geschrift
• Communicatief sterk
• Liefde voor koken en eten is een pre
• Enige kennis van Indesign en Photoshop is een pre

Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een enthousiast en gedreven team in Amstelveen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

REAGEREN

Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today, onder vermelding van ‘vacature senior commercial manager/voor- en achternaam’. De sluitingsdatum is 2 april 2018.

www.mpg.today

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie