[Vacatures] MPG. zoekt Projectredacteur Allerhande
14-03-2018 18:02:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4881 | Tags:

MPG. wil mensen dagelijks inspireren. Dat doen we met slimme content vanuit het hart van merken naar het hart van de eindgebruikers, met als doel echt een-op-een contact. We ondersteunen onze opdrachtgevers in het gehele communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering, het meetmoment en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. In onze eigen kook- en filmstudio ‘Cook & Shoot’ produceren we jaarlijks meer dan 1000 receptvideo’s. Ons hoofdkantoor staat in Amstelveen. In New York opereren we onder de naam MPG. Concepts Inc.

Wij zijn per direct op zoek naar en

Projectredacteur

32 uur

De functie

MPG. maakt in opdracht van Albert Heijn de content voor het foodplatform Allerhande. Het Allerhande-team is verantwoordelijk voor de totale crossmediale contentproductie (print, online, video). Als projectredacteur ben je verantwoordelijk voor redactionele ‘kop tot staart’ producties en de logistiek van Allerhande-producties. Je hebt een grote affiniteit met ‘food’ en koken en voert zelfstandig crossmediale producties uit, zoals bijvoorbeeld Allerhande formats / rubrieken ‘Zoek het even uit’, ‘Over de vloer bij’ of ‘Ontdek de Trend’. Je voert ook regelmatig branded contentproducties uit voor commerciële partners van Albert Heijn. Je bewaakt de planning, de uren en het budget van de redactionele producties; signaleert achterstanden en problemen en grijpt in als deadlines niet worden gehaald. Je zorgt voor structuur en bent een belangrijk aanspreekpunt voor de redactie van Allerhande. Je stemt Allerhande-print en -online op elkaar af en bent op de hoogte van wat er online speelt qua inhoud en timings. Je werkt veel samen met de eindredactie van Allerhande.

Je profiel

Je voelt je thuis in deze rol van ‘spin-in-het-web’; je kent alle afdelingen binnen Allerhande en weet producties te realiseren. Je bent ondernemend, positief ingesteld, een verbindende schakel en motiveert teamgenoten. Maar ook ben je zeer gestructureerd en spreek je anderen aan op verantwoordelijkheden als het nodig is. Efficiëntie is belangrijk en je zoekt actief naar verbeteringen hierin. Je hebt een opleiding op hbo-niveau en ruime ervaring met projectmanagement; ervaring met lean werken is een pre.

Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een enthousiast en gedreven team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Reageren Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today, onder vermelding van ‘vacature projectredacteur/voor- en achternaam’. De sluitingsdatum is 22 maart 2018.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aimée Sobels, telefoon 020 - 546 3600.

www.mpgtoday.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie