[Vacatures] MPG. zoekt Senior Commercial Manager
21-03-2018 12:17:00 | Door: Arjen Westra | hits: 4844 | Tags:

Met 90 medewerkers werkt MPG. voor meer dan 20 klanten, voornamelijk A-merken, in zeer verschillende branches. Van food, retail, finance en non-profit tot (semi)overheid, energie en fast moving. Wij verbinden mensen en merken met slimme content vanuit het hart van het merk tot in het hart van de eindgebruiker. Zo zetten we hen aan om met elkaar in gesprek te gaan, om de dialoog aan te gaan. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in het gehele crossmedia communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. In onze eigen kook- en filmstudio ‘Cook & Shoot’ produceren we jaarlijks meer dan 1000 receptvideo’s. Ons hoofdkantoor staat in Amstelveen. In New York opereren we onder de naam MPG. Concepts Inc.

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Senior Commercial Manager

 32/40 uur

De functie

Je zoekt proactief naar businesskansen en het uitbouwen hiervan bij bestaande klanten, waarbij de focus ligt op online. Je bent een stevige gespreks- en sparringpartner van de accounts en begeleidt hen in de transformatie naar online. Ontwikkelt nieuwe onlineproposities; signaleert trends, ontwikkelingen en commerciële mogelijkheden en adviseert hierover. Vertegenwoordigt MPG. in de markt en bij klanten, onderhoudt en bouwt aan een relevant netwerk. Je levert input voor het commerciële beleid van MPG. Je borgt de begroting, voert contractonderhandelingen, stelt offertes op en bepaalt mede het commerciële tarief. Je hebt een voorbeeldfunctie binnen de onderneming, waarbij veranderingsgerichtheid continu wordt nagestreefd en getoond.

Profiel

Je hebt bureau-ervaring, bijvoorbeeld als accountdirector en hebt stevige online-expertise (onder andere internetmarketing, kennis van customer journeys, persona’s, social media, nieuwe digitale strategieën). Presenteren gaat je makkelijk af. Je hebt ervaring in de aansturing en realisatie van multidisciplinaire projecten. Je bent ondernemend en denkt in oplossingen.

Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een enthousiast en gedreven team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today, onder vermelding van ‘vacature senior commercial manager/voor- en achternaam’. De sluitingsdatum is 2 april 2018.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie