[Vacatures] MPG. zoekt een culinair redacteur voor Allerhande
02-07-2019 15:32:00 | Door: David de Jong | hits: 10364 | Tags:

Wij zijn per direct op zoek naar een

Culinair Redacteur
(32 uur per week)

DE FUNCTIE

MPG. maakt in opdracht van Albert Heijn de content voor Allerhande. Het Allerhande-team is verantwoordelijk voor de totale crossmediale contentproductie (print, online, video). Voor deze dynamische redactie zijn wij op zoek naar een culinair redacteur. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de productie van culinaire content voor de verschillende uitingen van (primair) Allerhande. Naast recepten produceer je ondersteunende culinaire content, passend bij de wensen en interesse van de doelgroep van de klant. Het team produceert eveneens content voor culinaire uitingen van andere accounts van MPG.

JE PROFIEL

Jouw hart klopt voor eten en drinken. Je hebt een grote hoeveelheid aantoonbare klassieke culinaire kennis en bent goed op de hoogte van de nationale en internationale trends op culinair gebied. Deze kennis en liefde voor het vak combineer je moeiteloos en met veel creativiteit in feilloze receptuur. Daarnaast vind je het leuk om jouw culinaire kennis te vertalen naar content voor een (commerciële) klant en een breed (Allerhande-)publiek. Je bent in staat binnen vastgestelde kaders creatieve en laagdrempelige oplossingen te vinden en in te spelen op de wensen van de klant. Teksten produceren over culinaire content gaat je goed af. Je begrijpt dat het schrijven en ontwikkelen van receptuur een vak is en weet precies wat ervoor nodig is om de lezer en thuiskok te bedienen. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het culinaire vakgebied, bijvoorbeeld als redacteur bij een foodplatform en hebt ervaring met contentproductie voor verschillende kanalen. 

WIJ BIEDEN

Een uitdagende en zelfstandige baan binnen een enthousiast en gedreven team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

REAGEREN

Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today voor 1 mei 2019 onder vermelding van Vacature culinair redacteur/voor- en achternaam. Na je sollicitatie krijg je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging. Als we denken dat je bij MPG. past, dan nodigen we je uit voor een kop koffie.
Voor meer informatie kun je terecht bij Jasmijn Beerthuis op telefoonnummer 020- 547 3643.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie