[Vacatures] MPG. zoekt fulltime projectmanager
13-04-2018 13:57:46 | Door: | hits: 6626 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een

Projectmanager

40 uur

MPG. is hét communicatie- en contentmarketingbureau. Onze 100 medewerkers bedienen meer dan twintig klanten, voornamelijk A-merken, in zeer verschillende branches. Van food, retail, finance en non-profit tot (semi)overheid, energie en fast moving. Wij willen mensen dagelijks inspireren. Dat doen we met slimme content vanuit het hart van merken naar het hart van de eindgebruikers, met als doel echt een-op-eencontact.
Daarom werken we vanuit de overtuiging dat content optimaal effect heeft vanuit een crossmediale benadering. Zeker in deze tijd waarin audiences altijd en op ieder moment toegang willen hebben tot content.

We ondersteunen onze opdrachtgevers in het gehele communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering, het meetmoment en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. In onze eigen kook- en filmstudio ‘Cook & Shoot’ produceren we jaarlijks meer dan 1.000 receptvideo’s. Ons hoofdkantoor staat in Amstelveen. In New York opereren we onder de naam MPG. Concepts Inc.

Functie

MPG. maakt in opdracht van UWV de content voor verschillende magazines en websites. Het UWV-team is verantwoordelijk voor de totale omnichannel-contentproductie: print, online, video. Voor deze redactie zijn wij op zoek naar een projectmanager.

We zoeken iemand die kickt op het halen van deadlines en bij wie plannen en nauwkeurig werken in het bloed zit. Je weet precies welke UWV-projecten er lopen (print en digitaal), wat eraan komt en hoe we er met het hele team voor zorgen dat producties op tijd af zijn. Je houdt je collega’s nauwgezet op de hoogte van de voortgang van de projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het financiële overzicht van de projecten.

Taken

- Bewaakt de planning van UWV. Signaleert achterstanden en/of andere problemen en informeert indien deadlines niet worden gehaald.
- Aanspreekpunt voor de UWV-redactie met betrekking tot de planning en organisatie van de processen.
- Verstuurt producties naar UWV en voorziet ze indien nodig van terugkoppelingen van MPG. in de juiste tone of voice en is in bepaalde gevallen contactpersoon voor UWV.
- Legt de verbinding tussen UWV print en online. Is op de hoogte van wat online speelt qua inhoud en timing en zorgt ervoor dat print en online op elkaar zijn afgestemd (video’s, verwijzingen naar online, etc.).

Profiel

- Minimaal Hbo werk- en denkniveau
- Minimaal drie jaar werkervaring als projectmanager
- Relevante werkervaring met betrekking tot het maken van planningen
- Gedetailleerd en nauwgezet kunnen werken
- Positieve en proactieve instelling
- Communicatief sterk

Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een enthousiast en gedreven team in Amstelveen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today, onder vermelding van ‘UWV/voor- en achternaam’. De sluitingsdatum is 27 april 2018.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Soraya Lagcher-Lanting, client content director (020) 547 36 00 / soraya.lagcher-lanting@mpg.today

www.mpgtoday.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie