[Vacatures] MediaCom zoekt Creative Director / Sr. Creative
31-05-2018 14:52:00 | Door: | hits: 14477 | Tags:

MediaCom is per direct op zoek naar een


Creative Director / Sr. Creative


MediaCom verzorgt de marketingcommunicatiestrategie, -planning, -inkoop en - onderzoeken voor uiteenlopende adverteerders, waaronder PON, Danone, GSK, UPI, Sony, AKZO Nobel en H&M. MediaCom bestaat uit circa 85 collega’s en is onderdeel van de grootste groep van communicatieadviesbureaus ter wereld; WPP.

Bij MediaCom geloven wij dat alle communicatie met elkaar verbonden is, systeemdenken noemen we dat. Wij streven naar het optimaliseren van het gehele communicatiesysteem van een merk, niet de afzonderlijke componenten.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor concept en creatie (ideation) binnen MBA, het doorvertalen van (social en media-) strategieën naar kleine en grote, slimme digital/social concepten, stories, content, mediaoplossingen en formats. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het verder creatief uitbouwen van het team.

Verdere taken:

- Het ontwikkelen van creative, slimme concepten/formats en activerende (branded) content waarbij de doelgroep centraal staat.
- Het aanjagen en inspireren van creatie en het creatieve level (nog verder) omhoog krijgen.
- De (creatieve) brug slaan tussen partners en het bureau.
- Visueel beoordelen van creatie.
- In samenwerking met senior management het verder organisatorisch uitbouwen van het team.

Profiel

- Je hebt enkele jaren ervaring als Creative, ervaring met art direction en je hebt fantastische digital/social/content concepten bedacht voor A-merken;
- Persoon: creatief leiderschap/inspirerend, platform savvy, nieuwsgierig naar ontwikkelingen en trends met betrekking tot content, digital en platforms.

MediaCom biedt

- Een prima salaris (afhankelijk van achtergrond en ervaring);
- We hebben een klantportfolio waar je blij van wordt en waarvan sommigen tot de grootste klanten wereldwijd behoren;
- Een startupmentaliteit binnen MBA, waarin er veel vrijheid gegeven wordt;
- Open communicatie en een goede werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn;
- Groot internationaal netwerk (MediaCom, GroupM, WPP);
- Goede arbeidsvoorwaarden & ontwikkelmogelijkheden;
- We werken met betrokken en enthousiaste collega's en met de beste business partners, creatieve bureaus en exploitanten in de markt.

MediaCom is partner van GroupM

GroupM is wereldwijd de nummer één investeringsgroep op het gebied van media. We vinden en creëren altijd het juiste publiek voor onze klanten, dat we zo effectief en efficiënt mogelijk verbinden aan het merk. Bovendien hebben we alle middelen in huis om de gewenste marketinguitkomsten te behalen. Om dit te realiseren werkt GroupM samen met de mediabureaus Wavemaker, Mindshare en MediaCom. Tot onze klanten behoren Netflix, Vodafone, Unilever, Volvo en FrieslandCampina. 

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik hier en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.mediacom.com 
www.groupm.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie