[Vacatures] MediaCom zoekt een influencermanager (starter)
04-09-2019 11:04:00 | Door: David de Jong | hits: 2355 | Tags:

MediaCom Beyond Advertising (MBA) zoekt een influencermanager die snapt hoe Instagram werkt en weet welke influencers op dit moment happening zijn. Ook YouTube heeft geen geheimen voor jou en je bent als beste op de hoogte van wat er speelt in influencer-land. Daarnaast ben je social savvy en vind je het leuk om in een team te werken.

Wie wij zijn

Welkom innovators, initiatiefnemers, inspirators, influencers, en alle andere individuen die ervan houden om punten op de i te zetten! Wij hebben een wereldwijd klantenbestand dat onze collega's jaloers maakt. Adidas, Mars, PSA, Richemont, Shell & Sony om er maar een paar te noemen. Ook lokaal werken we voor prachtige merken; zoals ABN AMRO, H&M, Ikea, Tele2, Tui en Volkswagen. Wij helpen merken te groeien (via inzet van media).We doen dit met behulp van onze Systems Thinking-aanpak die data, technologie en creativiteit verbindt. The System helpt ons communicatiestrategieën te ontwikkelen, die merken bouwen en verkoop genereren.

We maken deel uit van WPP, 's werelds grootste groep voor marketingcommunicatiediensten, die ons toegang geeft tot unieke data sets en de meest betrouwbare benchmarks in de branche. Mede daardoor komen wij goed voorbereid bij onze opdrachtgevers. Het echte succes van onze organisatie is echter simpel. Het is onze People First, Better Results-filosofie. We weten dat wanneer we in onze mensen investeren, we betere resultaten zullen behalen, niet alleen voor hen, maar ook voor onze klanten. Wil je werken met slimme, creatieve, enthousiaste mensen? Wij ook!

MediaCom Beyond Advertising (MBA) is het geintegreerde content label van MediaCom. Wij geloven in content die impact maakt, betekenisvol, creatief en altijd op basis van concrete marketingdoelstellingen. Wij verzorgen o.a (branded) contentcampagnes (Van strategie, concept, creatie tot distributie), social content, influencermarketing en social advertising. MBA werkt voor toonaangevende klanten als Nikon, IKEA, ABN AMRO, Fox Sports, Specsavers, Shell, Subway, PlayStation en nog vele andere A-merken.

Wat ga je doen?

Als influencermanager ben je samen met ons team verantwoordelijk voor verschillende influencercampagnes. Jullie adviseren onze klanten over welke rol influencers kunnen spelen binnen de mediastrategie. Je denkt en helpt mee met de creatie en de uitvoering van de influencercampagnes. Hierbij moet je denken aan het zoeken en selecteren van influencers, het aanvragen van talent en het meedenken bij onderhandelingen. Daarnaast zul je samen met het team briefings schrijven en ervoor zorgen dat campagnes naar tevredenheid van de klant en de influencer worden omgezet.  

Gewenst profiel

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Enthousiast, leergierig en organisatorisch sterk met oog voor detail;
 • Team player!
 • Ervaring én affniteit met influencer marketingcampagnes;
 • Kennis van de markt en op de hoogte van trends in influencermarketing;
 • Social savvy!

Wij bieden

 • Persoonlijke begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een klantportfolio met A-merken waar je blij van wordt en waarvan sommigen tot de grootste adverteerders wereldwijd behoren;
 • Een startupmentaliteit binnen MBA, waarin er veel vrijheid is voor ontwikkeling en groei;
 • Open communicatie en een goede werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn;
 • Onderdeel van een groot internationaal netwerk (MediaCom, Group M, WPP);
 • We werken met betrokken en enthousiaste collega's en met de beste business partners, creatieve bureaus en exploitanten in de markt.


Ben jij enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik hier om te reageren en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.mediacom.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie