[Vacatures] MediaScience zoekt een Senior Digital Strateeg
08-11-2016 16:39:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 7803 | Tags:

Wij zijn een snelgroeiend, data gedreven digitaal marketingbureau dat geïntegreerde campagnes voor haar klanten ontwikkelt. Een professionele speeltuin waar data gedreven campagne managers, strategen, mediaspecialisten en creatieven samen de mooiste en meest effectieve digitale campagnes voor nationale en internationale merken ontwikkelen. En jij hebt de ambitie om als Senior Digital Strateeg onze opdrachtgevers verder mee te nemen in het bouwen van succesvolle digitale strategieën.

 

Wat verwachten wij?

Een enthousiaste nieuwe collega die al een flinke staat van dienst heeft als digitale mediastrateeg. Iemand die ervaring heeft opgedaan bij mediabureau’s maar bij voorkeur ook aan adverteerderszijde. Iemand die echt een partner is voor onze klanten en hen verder gaat helpen in het uitbouwen van hun digitale inzet. Iemand die innovatie voorop zet en begrijpt dat de mediawereld en consumptiegedrag elke dag verandert. Ons bureau en de wereld zijn dynamisch en wij willen voorop blijven lopen. Als jij dat ook wilt is dit de baan waar jij zeker op moet reageren.

 

Functie inhoud

Je slaat samen met een vaste projectmanager elke dag de brug tussen de opdrachtgever en onze specialisten. Elk strategisch vraagstuk voor een aantal klanten gaat via jou. Maar je blijft ook het aanspreekpunt tijdens elke campagne en bewaakt mede de vooruitgang van de strategie. Je duikt samen met de campagne managers de data in, haalt creatieven erbij om te optimaliseren, kortom jij bent de ‘campagne-owner’. Je vaste project collega zal meer de processen en kwaliteit bewaken om samen met operations te zorgen voor het perfecte eindresultaat. Een resultaat waarbij wij natuurlijk de verwachtingen willen overtreffen.

Media kennis op het gebied van Social, Display, SEM is een must. Maar ervaring met offline media is zeker een pré. TV, Radio, OOH etc worden namelijk ook steeds meer digital en wordt daarom ook steeds meer ons speelveld.

Bij elke strategie zal er vanaf het eerste moment een samenspel ontstaan van creatie, media en data. Het is dus zeer belangrijk dat je data snapt, leuk vindt en zult toepassen in je strategieën. En dat geldt zeker ook voor programmatic. En de samenwerking met creatie is essentieel. Gezamenlijk worden de beste oplossingen bedacht voor elk vraagstuk.

Je denkt en werkt met duidelijke afspraken, KPI’s die duidelijk zijn voor de klant en je collega’s waardoor je met de kwaliteitsbewaking ervoor zorgt dat de KPI’s worden behaald.

 

Werkzaamheden

– Adviseren van opdrachtgevers op strategisch en operationeel level;
– Omzetten van advies naar duidelijke voorstellen en presentaties;
– Samenwerken met techneuten, data-analisten en creatieven, in de ontwikkeling van echt geïntegreerde plannen.
– Samen met account uitrollen van projecten waarin je de kwaliteit, KPI’s en timelines borgt;
– Activeren en motiveren van zowel opdrachtgevers alsmede collega’s;
– Signaleren van commerciële kansen waarbij bussiness development en innovatie centraal staat.

 

Je profiel

Je moet natuurlijk niet alleen heel goed zijn, maar vooral ook leuk om mee te werken. Ons vak bestaat uit de beste teamplayers die elkaar challengen en het allerbeste naar boven halen. Elke dag! Daarom moet je DNA voldoen aan:

– Teamplayer
– Innovator
– Motivator
– Strategisch denker
– Spreekt de taal van de specialisten
– Kwaliteit gericht
– Procesdenker
– Analytisch

 

• Afgeronde HBO/WO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in het digitale domein (bureauzijde en/of adverteerderszijde)
• Digital media-ervaring is een MUST
• Allround kennis van de digital kanalen (SEM, social en de diverse performance kanalen)
Deze vacature is de perfecte uitdaging als je van snelle dynamiek houdt. Je bent veel met opdrachtgevers in gesprek en daarbij ben je intern ook een belangrijke schakel. Je wordt uitgedaagd op je skills, zowel op commercieel als inhoudelijk gebied. Flexibiliteit is een vereiste, uiteraard word je hier ook goed voor beloond. Standplaats is Amsterdam Centrum nabij Amsterdam CS.

 

Laat je horen!

Ben je ambitieus, wil je jezelf ontwikkelen en wil werken bij een innovatief digitaal bureau… laat wat van je horen via info@mediascience.nl. Of als je echt bold bent: Whatsapp: 06-45581944.

www.mediascience.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie