[Vacatures] Mediahuis zoekt een conversiespecialist (interim)
18-05-2020 12:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6254 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Conversiespecialist (interim)

Bij Wayne Parker Kent fixen wij het met content. We helpen merken bij elk denkbaar vraagstuk met het gebruik van content als uitgangspunt. Van strategie tot concept. Van productie tot distributie. Integraal of transmediaal. Geen uitzonderingen. We ontwikkelen contentplatforms en diensten die problemen helpen oplossen en voor een groot e-CRM project versterken wij ons de komende weken graag met een interim conversie specialist.

De opdracht.

Wij: de geavanceerde en moderne tooling op het gebied van conversie en optimalisatie. Jij: de kennis en ervaring met het opzetten van A/B-testen. Want om een mooi, groot en internationaal e-CRM-project naar een volgend niveau te laten groeien staat het opzetten van een A/B-testplan en de inrichting van de test tooling Google Optimize op de agenda. We willen gaan experimenteren en zijn dus op zoek naar iemand die niet bang is om de handen vuil te maken en met ons de diepte in te duiken binnen de beschikbare software.

Belangrijkste werkzaamheden.

  • Het opzetten van een A/B-testplan.
  • Het bedenken en uitwerken van verschillende tests.
  • Inrichten van Google Optimize.
  • Analyseren van de data en die omzetten naar concreet advies richting klant.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een interim collega die als het aankomt op A/B-testen en conversie-optimalisatie al de nodige meters op zijn of haar teller heeft staan. En omdat wij het werk straks na je digitale of 1,5 meter afstand afscheidsborrel zelf willen kunnen organiseren, vind je het leuk om je kennis over te dragen en echt iets duurzaams neer te zetten. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werk- of freelance ervaring, weet alles van Google Optimize en laat je het beste omschrijven als een positieve enthousiasteling. 

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een opdracht van 4 weken, mogelijk iets langer, voor 32 uur per week.
  • Maximaal uurtarief van 65 euro
  • Een plek in een professioneel en enthousiast team.
  • De kans om een online alternatief te bedenken voor onze pingpongtafel!

 

Interesse?

Ben jij die tijdelijke collega naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv, een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief. 

Voor al je vragen over deze opdracht of de procedure kun je contact opnemen met Roy Spaan via r.spaan@mediahuis.nl of per telefoon/WhatsApp op 06-12459239 of solliciteer hier

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie