[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur
17-08-2020 12:59:54 | Door: Pie Kamau | hits: 6298 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Eindredacteur

Volg je het nieuws op de voet? En ben jij een geboren eindredacteur? Dan is dit je kans om te werken bij het meest spraakmakende mediabedrijf van Nederland.

Wat ga je doen?

Een eindredacteur werkt voornamelijk voor print, maar online ervaring is zeker een pré. Je maakt ’s avonds in een team de best mogelijke nieuwspagina's van de krant. Dat betekent dat je naast het algemene nieuws ook andere onderwerpen op de voet volgt. Denk daarbij aan sport, showbizz etc.  

Je hebt steeds contact met onze journalisten, bureauredacteuren, fotografen en de collega’s van de afdeling vormgeving. Zo ben je actief bezig om het nieuws te bepalen. Je analyseert en controleert onze content op taal- en spelfouten en past deze aan waar nodig. Verder ben je bezig met het maken en bedenken van passende kop- en introductieteksten.

Je werkt in wisseldiensten en uiteraard de weekenden. In overleg worden de roosters bepaald.

Wie ben jij? 

Je bent een echte nieuwsjunk. Je werkt snel en punctueel. Daarnaast verzin je creatieve invalshoeken om het nieuws te verspreiden. Je bent resultaatgericht en maakt onze producties nog beter. 

En verder:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Je bent stressbestendig en hebt geen deadlinevrees
  • Je hebt affiniteit met De Telegraaf

 

Daarnaast ben je goed in staat over te brengen hoe je producties beter wil maken. Het is duidelijk dat het geen 9-5 baan is. 

Wat bieden wij?

Naast een passende beloning en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop, iPhone, dagelijks de krant en een sportschool in het pand, biedt deze baan je natuurlijk meer. Een omgeving waarin jouw ambities en het grote bereik van de Mediahuis-merken elkaar kunnen ontmoeten. 

Heb je Interesse?

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Stuur je CV met een korte maar krachtige motivatie. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Bereik ons ​​telefonisch via 088-8247721, via WhatsApp  of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl. Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie