[Vacatures] Quadia zoekt Creatieve business developer
28-03-2018 15:24:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4201 | Tags:

Quadia is op zoek naar een

Creatieve business developer

 

Welke creatieve business developer met een bewezen trackrecord maakt van onze klanten nieuwe zenders? Bij Quadia help je de bekende merken in binnen- en buitenland niet alleen met het opstellen van hun videostrategie. Je voert hem ook uit in de volledige breedte. Zo worden onze klanten de zenders van morgen en creëren wij samen met hen de concepten, content, technologie en bereik. Wij bieden je een positie waarin je zelfstandig binnen je relatie netwerk opportunity's creëert en verzilverd in lange termijn relaties. Je helpt klanten in B2B en B2C markten om met online video hun marktpositie, merkwaarde en klantrelaties te verbeteren. Vergis je niet. Wij en de klant vragen veel van je. Je hebt te maken met veel disciplines en bloedgroepen binnen voornamelijk grote organisaties. Marketing, communicatie, HR, ICT, directie, inkoop. Maar als je als gesprekspartner van vele markten thuis bent, is dat geen probleem. In media heeft iedereen altijd haast: “het moet gisteren”. Maar jij bent hierop voorbereid en flexibel en ‘cool’ genoeg om korte termijn deadlines te combineren met lange termijn doelen.

Primaire verantwoordelijkheden en taken:
  • Benadert nieuwe klanten en onderhoudt bestaande klantrelaties
  • Adviseert deze relaties over de inzet van de verschillende vormen van online video en schakelt hierbij waar nodig collega’s en partners in
  • Presenteert projectvoorstellen en begrotingen en realiseert daarmee de gestelde doelstellingen op het gebied van omzet en marge
  • Zorgt voor een zorgvuldige briefing van collega’s die voor de uitvoering en levering verantwoordelijk zijn

Functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau op gebieden als marketing, communicatie en online
  • Minimaal 3 jaar werkervaring vanuit een creatieve salesrol in het grootzakelijke segment
  • Ervaring met office software (liefst op Mac)
  • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré

Competenties:

Een goed organisatie- en beoordelingsvermogen, zelfstandig en accuraat werkend, resultaat- en klantgericht, creatief, communicatief, netwerken, goed beoordelingsvermogen.

Onze bedrijfscultuur:

Vooruitstrevend, Klantgericht, Samenwerken, Multidisciplinair.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!

We lezen in je motivatie graag waarom je past bij de functie en waarom je enthousiast bent. Stuur je motivatie en CV onder vermelding van “creatieve business developer" naar jobs@quadia.com. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Nico Verspaget op telefoonnummer 035- 5444 000.

www.quadia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie