[Vacatures] Reprise zoekt een online marketingstrateeg - Groningen
12-12-2019 08:28:00 | Door: Marianna Beets | hits: 9053 | Tags:

Reprise Groningen zoekt een

online marketingstrateeg

Heb jij de nodige jaren ervaring in online marketing en ben je toe aan die volgende stap in je carrière? Wil jij een team aansturen en adverteerders helpen groeien? Dan is de rol van online marketingstrateeg bij Reprise jou op het lijf geschreven!

Over je nieuwe job

Reprise is op zoek naar een online marketingstrateeg die zijn sporen als specialist en/of consultant al ruimschoots heeft verdiend en nu toe is aan een nieuwe uitdaging. Reprise bied je deze uitdaging! Als online marketingstrateeg bij Reprise ken je het digitale landschap als geen ander en weet je jouw team met specialisten en consultants te motiveren altijd voor het maximale resultaat te gaan. Je kent de groeidoelstellingen van je klanten en komt proactief met oplossingen om deze te realiseren. Samen met je team help jij je klanten groeien!

Geen dag is hetzelfde, maar om je een indruk te geven van jouw toekomstige job hebben we een dag uit het leven van de online marketingstrateeg voor je opgetekend. 

Never a dull moment bij Reprise! Na een kop koffie en een dolletje bij het koffiezetapparaat begint jouw dag met een stand-up van de Black Friday-campagne. Deze campagne moet voor jouw klant het hoogtepunt van het jaar worden, dus houd je zo vlak van tevoren alles nauwlettend in de gaten. Alles loopt zoals gepland en met een gerust gevoel kruip je achter je laptop om de puntjes op de i te zetten voor het mediaplan dat je die middag bij je klant gaat presenteren. In de 1 op 1 die je daarna hebt met één van jouw consultants bespreken jullie het persoonlijke ontwikkelplan. 

Daarna is het alweer tijd voor de gezamenlijke lunch. Na de lunch staat er een briefing voor een belangrijke eindejaarscampagne gepland, waarvoor je samen met je team een strategie hebt uitgedacht om de resultaten van afgelopen jaar ruimschoots te overtreffen. Direct daarna is het tijd voor de presentatie van het mediaplan. De presentatie gaat gelukkig goed. Je weet waar je het over hebt en kan de vragen van de klant goed beantwoorden. De klant heeft er vertrouwen in en dit betekent voor jou en je team het startschot van een nieuwe campagne. 

Aan het eind van de middag beantwoord je nog gauw een paar mailtjes en registreer je jezelf en je klant nog gauw voor het Think with Google-event van volgende week. Na een week hard werken lonkt het weekend en daarom klap je je laptop dicht en sluit je aan bij de gezamenlijke wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Maandag begint het avontuur weer opnieuw, maar eerst genieten van een welverdiend weekend!

Vereisten

Wat we van je vragen

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Minimaal 5 jaar ervaring waarvan 3 jaar in online marketing
 • Ervaring als manager is een pre
 • 'Can do’-mentaliteit (ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan)
 • Een gezonde dosis ambitie
 • Creatief denker en een fijne gesprekspartner

 

Wat we je bieden

 • Een marktconform salaris passend bij jouw ervaring
 • 26 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek
 • Een enthousiast team van specialisten dat niet kan wachten om jou als manager te verwelkomen
 • Werken voor toonaangevende A-merken als G-Star, Jumbo, KPN, Landal Greenparks, Rabobank en Wehkamp
 • Samenwerken en leren van meer dan 150 ervaren digitale professionals
 • Onderdeel van een internationaal netwerk
 • Ontwikkelmogelijkheden als manager en begeleiding van onze L&D Manager
 • Gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrel
 • Samen sporten: bootcamp, kickboksen, crossfit, yoga en meer
 • Een actieve fun en co vereniging (PV)


Ervaring van een collega

Henk Bakker, online marketingstrateeg: “De dynamiek, het jonge en energieke team, de mogelijkheid om onwijs veel waarde toe te voegen voor mijn klanten en de mogelijkheid om zo snel megaveel te leren maken dat ik met veel plezier bij Reprise werk.” 

Over Reprise

Wij zijn Reprise (voormalig Traffic4u). Het leukste digital marketingbureau van Nederland. Sinds 2014 zijn we onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands. Al sinds de begindagen van online werken wij aan de beste digitale strategieën voor klanten als G-Star, Jumbo, KPN, Landal Greenparks, Rabobank en Wehkamp. Dit doen we met een groep van ruim 150 gepassioneerde online professionals. In Groningen én Amsterdam. Bij ons kom je terecht in een cultuur waar hard wordt gewerkt, maar waar ook zeker ruimte is voor ontspanning. ‘Work hard play hard’ zeggen we dan. Dit zie je dan ook terug in de vele activiteiten die we voor onze mensen organiseren.

Mogen we jou ook verwelkomen? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort ook een Repriser!

Meer weten? 

Bel  020-7993000 of mail Saskia KosterSolliciteren kan door hier te klikken.

www.werkenbijreprise.nl
www.ipgmediabrands.com/careers

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie