[Vacatures] Reprise zoekt een Traineeship Online Marketing
20-11-2020 08:21:08 | Door: Pie Kamau | hits: 2582 | Tags:

Reprise is per direct op zoek naar een:

Traineeship Online Marketing

Ben jij een gedreven starter of heb je enkele jaren werkervaring en wil je graag aan de slag als online marketeer? Dan dagen wij jou uit voor het online marketing traineeship van Reprise

Het Online Marketing Traineeship van Reprise

Al sinds 2013 zij wij succesvol met ons eigen online marketing traineeship. En met succes. In al die jaren hebben we al veel online marketing talenten klaargestoomd voor diverse uitdagende (specialistische of brede) online marketing functies.

Wij zijn op zoek naar die talenten die het online marketing vak onder de knie willen krijgen en zo onze klanten kunnen begeleiden op weg naar de best passende online marketingstrategie. 

Voordelen 

Het online marketing traineeship biedt je de mogelijkheid om via een snelle leercurve het beste uit jezelf te halen en stoomt je klaar voor de rol van online marketing specialist. Tijdens de selectie wordt bepaald welke dienstverleningen je binnen je traineeship krijgt aangeboden en wordt er een op maat gemaakt aanbod gepresenteerd bij aanname.

Veelal binnen een jaar leer je de kneepjes van het vak. Je werkt samen met onze online marketing consultants en werkt aan uitdagende projecten voor onze klanten. Zo doe je in rap tempo ervaring op. In het traineeship is een belangrijke rol weggelegd voor jouw persoonlijke ontwikkeling: Zo leren we je niet alleen het vak, en hoe je omgaat met de tools waar Reprise mee werkt, je krijg ook direct in het eerste jaar al de kans waardevolle certificaten te behalen en we trainen je presentatie skills. 

Inhoud 

Het traineeship doorloop je in verschillende fases. Vanaf dag één krijg je een eigen mentor toegewezen; een senior online marketing consultant of specialist welke je zal begeleiden in je werkzaamheden. Je ondersteunt de consultant in de dagelijkse werkzaamheden, gaat mee op klantbezoeken en leert ondertussen de verschillende diensten kennen die Reprise aanbiedt. In de tweede fase krijg je meer verantwoordelijkheden en daarop wordt de diversiteit in opdrachten afgestemd. In de derde, laatste fase van het traineeship ontwikkel je jouw consultatieve skills en maak je een start in de opbouw van je eigen klanten portfolio. Na afloop van het traineeship ben je een junior consultant op een van onze specialismen waarna we samen nieuwe doelen formuleren om je verder te ontwikkelen (om te verbreden of verder te verdiepen). Bij Reprise is zoveel kennis te “halen” waardoor je jaren uitgedaagd zal kunnen worden in diverse specialismen, op verschillende posities.

Begeleiding en persoonlijke ontwikkeling 

In de enorme groei die je doormaakt word je begeleid door je mentor en een Talent & Development Manager. Tijdens het traineeship staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en leer je het maximale uit jezelf te halen. Een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen online marketing!

Wat we van je vragen

 • Een aantoonbaar afgeronde HBO/ WO opleiding
 • Analytisch denkvermogen
 • Leuk vinden om met data bezig te zijn (excel)
 • Resultaatgericht
 • Oplossingsgericht
 • Nieuwsgierig
 • Flexibel
 • Ervaring met Online Marketing in een stage is een pré
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 

Wat we je bieden

 • Een uitdagende werkplek (als onderdeel van het internationale IPG Mediabrands netwerk) waar je veel kunt leren (meer informatie over dit netwerk kun je vinden op www.mediabrands.nl)
 • Een op maat gemaakt traineeship; jij staat hierin centraal!
 • Interessante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers
 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris passend bij dit traineeship
 • De mogelijkheid bij goed functioneren door te groeien naar de functie van Online Marketing Consultant

 

Over Reprise 

Wij zijn Reprise (voormalig Traffic4u). Het leukste digital marketingbureau van Nederland. Sinds 2014 zijn we onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands. Al sinds de begindagen van online werken wij aan de beste digitale strategieën voor klanten als

Coca-Cola, Jumbo, Landal Greenparks, Rabobank en Wehkamp. Dit doen we met een groep van ruim 150 gepassioneerde online professionals. In Groningen én Amsterdam. Bij ons kom je terecht in een cultuur waar hard wordt gewerkt, maar waar ook zeker ruimte is voor ontspanning. ‘Work hard play hard’ zeggen we dan. Dit zie je dan ook terug in de vele activiteiten die we voor onze mensen organiseren. Mogen we jou ook verwelkomen? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort ook een Repriser! 

Meer weten?  

Bel +31 20 799 30 00 of mail naar recruitmentnl@mbww.com. We streven naar het inrichten van een trainee klas welke van start zal gaan per 1 februari 2021. Solliciteren kan tot eind november. Hierna zal de procedure van start gaan (eerste gesprekken zijn op 1 en 3 december 2020). Solliciteer hier.

www.reprisedigital.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie