[Vacatures] Sanoma zoekt Junior Advertising Technology Analyst
30-03-2018 09:26:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6506 | Tags:

Sanoma is altijd op zoek naar nieuw talent en goede mensen. Sanoma zoekt voor het Advertising Technology team een

 

Junior Advertising Technology Analyst


Als Junior Advertising Technology Analyst ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer, inrichting en de ontwikkeling van de verschillende advertising technologieën, op het gebied van: display, video, mobiel, native, audience data, SSP en tagmanagement. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en specialiseren in de materie. Je gaat aan de slag bij het grootste mediabedrijf van Nederland binnen het Advertising Technology team (3 fte), onderdeel van de afdeling Advertising/Sales. Deze afdeling is verantwoordelijk voor campaign management, yield management, advertising technology, business analytics, product development van de (digitale) advertising producten en oplossingen van Sanoma.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met ervaring op het gebied van advertising die zich graag verder wilt ontwikkelen in de richting van advertising technology. Jij bent iemand die de link legt tussen techniek en commercie. Je duikt graag in de materie en lost complexe technische vraagstukken op. In je dagelijkse werkzaamheden beheer en optimaliseer je de bestaande oplossingen. Samen met je advertising technology collega’s ben je continu bezig met het zoeken naar betere en slimmere manieren om technologie voor advertising in te zetten. Je bent op de hoogte van de laatste advertising ontwikkelingen en adviseert o.a. productmanagement en site owners hierover. Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van (digital) advertising producten en strategie.   Deze rol biedt veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om door te groeien in één van de belangrijkste digitale specialismes van dit moment.

Werkzaamheden

 • Inventariseren en doorvertalen van advertising vragen vanuit de business naar technische mogelijkheden
 • Functioneel beheer van de advertising technology stack
 • Tweedelijns ondersteuning met betrekking tot technische advertising issues
 • Strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de netwerkinrichting
 • Technische ondersteuning en advies richting yield management & advertising development teams
 • Aanspreekpunt voor site owners, development, AdOps, sales, externe vendors én de rest van de afdeling Advertising/Sales op het gebied van advertising technology

Jouw profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • 2 jaar ervaring met Ad Operations
 • Affiniteit met digital advertising en techniek
 • Ervaring met advertising technology oplossingen is een pré
 • Kennis van en ervaring met HTML en javascript
 • Leergierig, ondernemend, pro-actief en nauwkeurig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden, teamplayer en initiatiefrijk

Sanoma biedt

Sanoma biedt je een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. De manier waarop we werken heet Sanoma Connected ofwel het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar mike.jansen@sanoma.com onder vermelding van 'vacature advertising technology analyst'. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mike Jansen, 06 - 1489 1273.

Over Sanoma

Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, LINDA., Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.
Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.

www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie