[Vacatures] Talpa Media Solutions zoekt B2B Marketing Manager
15-01-2019 12:30:27 | Door: Marianna Beets | hits: 6893 | Tags:

Talpa Network bestaat uit de onderdelen TV (SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (Social1nfluencers), Digital (KIJK, JUKE en VoetbalTV) en de E-commerce divisie (VakantieVeilingen, Actievandedag en Ticketscout). Deze onderdelen worden ondersteund door Creative en Technology en aangeboden door Media Solutions.

Talpa Network zoekt ter versterking van Media Solutions een B2B Marketing Manager om mee te bouwen aan het meest succesvolle medianetwerk van Nederland

Hoofdtaken

Als B2B Marketing Manager ben je werkzaam binnen de afdeling B2B Marketing van Media Solutions en positioneer je Talpa Network als business partner in het Nederlandse medialandschap.

Samen met je teamleden draag je zorg voor het opstellen, uitvoeren en beheren van het tactisch operationele B2B Marketing plan en de daaruit vloeiende Jaarkalender. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten op het gebied van B2B strategie, sales en communicatie.

Je werkt intensief samen met de Sales afdeling en faciliteert hen in benodigde (creatieve) salesmaterialen, zoals presentaties, showreels, salescases et cetera. Daarbij bedenk en initieer je creatieve ideeën om sales proposities op een ludieke manier in de markt te zetten.

Op het gebied van communicatie houd je je bezig met de interne en externe communicatie bij merk- en productintroducties adhv de website, social kanalen, email, nieuwsbrieven et cetera. Tevens ontferm je je over de creatie, inkoop en traffic van onze branding campagnes. Tot slot weet je trends en ontwikkelingen in de media en andere gerelateerde vakgebieden te signaleren en deze door te vertalen binnen Talpa Network.

Jouw profiel

Als B2B Marketing Manager heb je een passie voor (B2B) Marketing en bezit je de nodige dosis creativiteit en analytisch inzicht. Je weet je weg te vinden in corporate omgevingen, hebt ervaring met het aansturen van multidisciplinaire (project)teams en kan binnen gestelde organisatorische kaders naar eigen inzicht zelfstandig werken.

Je bent vaardig in het creëren van draagvlak, weet je eigen standpunt goed te verwoorden en over te brengen en weet anderen te overtuigen en eventuele weerstanden te overwinnen.

Je hart gaat sneller kloppen van het opstellen van communicatieplannen en de doorvertaling hiervan maken in concrete activiteiten zoals acties en events binnen de owned, earned en paid platformen van Talpa Network. 

Vaardigheden

- Communicatief vaardig
- Commercieel
- Strategisch
- Oplossingsgericht
- Pro-actief
- Creatief
- Hands on
- Teamspeler
- Organisatietalent

Opleiding en ervaring

Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in (B2B) Marketing, bij voorkeur in de mediabranche. Je hebt HBO werk- en denkniveau. 

Wij bieden

Een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. 

Solliciteren

Ben jij een energieke persoonlijkheid en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV voorzien van een motivatiebrief zo spoedig mogelijk naar vacature@oms.fm.

www.talpamediasolutions.com
www.talpanetwork.com
www.oms.fm

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie