[Vacatures] Talpa Network zoekt een Product Owner LINDA.NL
21-12-2020 10:47:07 | Door: Pie Kamau | hits: 6362 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Product Owner LINDA.NL

Voor LINDA.nl zoeken we een ervaren (commerciële) Product Owner die zich continu bezighoudt met het optimaliseren van het nieuwsplatform voor de leukste vrouwen van Nederland.

Je werkt fulltime op de redactie van LINDA.nl in Naarden. Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks producten onder de LINDA. vlag aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden, je bent hoe dan ook welkom.

Product Owner LINDA.nl

Op LINDA.nl brengen we hét nieuws voor alle vrouwen van Nederland. De Product Owner heeft een belangrijke en veelzijdige functie. Als (commercieel) Product Owner is het continu optimaliseren van de user experience en het verleiden tot conversies op onze websites, apps en campagnepagina’s jouw dagelijkse werk. Dit doe je door middel van analyse, (online) onderzoek- en A/B testing tools waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan de conversiedoelen van onze website en app. Je bent op de hoogte van het gedrag en verkeer van de 4 miljoen vrouwen die LINDA.nl maandelijks gebruiken. Je springt hierop in door te analyseren, te testen en conclusies & aanbevelingen te presenteren, ten aanzien van onze conversiedoelen. Je vertaalt de productvisie en roadmap naar concrete functionaliteiten voor de app en website.

Je weet hoe je ideeën en analyses in korte tijd vertaalt naar concrete verbeteringen en hoe je dit communiceert richting de afdelingen marketing, redactie & sales om vanuit development een bijdrage te leveren aan het realiseren van hun doelstellingen (vergroten bereik, verhogen engagement, realiseren van leads & e-commerce). Je bent de belangrijkste schakel met IT en het aanspreekpunt van de developers. De Product Owner rapporteert aan de hoofdredacteur van LINDA.nl.

Taken:

 • Verantwoordelijk voor de roadmap voor de (technische) doorontwikkeling van LINDA.nl en aanverwante (digitale) producten
 • Verantwoordelijk voor onderhoud van LINDA.nl, de app van LINDA.nl, de abonnementenshop (abonnementen.linda.nl) en de webshop (korting.linda.nl) en aanverwante (nieuwe) producten
 • Verantwoordelijk voor het opstellen van userstories en het prioriseren van de backlog
 • Proactief meedenken en aangeven hoe de doelstellingen van marketing, sales en redactie behaald kunnen worden
 • Je ontwikkelt continu je kennis van digitale nieuws- en mediatrends en probeert die door te vertalen naar ontwikkelingen en kansen voor LINDA.nl
 • Voordragen verbetervoorstellen en een doorvertaling op het gebied van usability, user experience en interaction design
 • Uitvoeren van online experimenten (a/b testen) die bijdragen aan onze conversiedoelen (pageviews, streamstarts, opt-ins, abonnementen)
 • Analyseren van bezoekersgedrag op onze (social) kanalen, website en app van LINDA.nl
 • Beheren, analyseren en optimaliseren van ons organisch verkeer (SEO)

 

Profiel:

 • HBO- of WO-denkniveau
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol bij een mediabedrijf
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent een teamspeler die stakeholders bij projecten betrekt
 • Je bent stressbestendig, kritisch en ondernemend
 • Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden
 • Ervaring met scrum
 • Ervaring met e-commerce is een pre

 

LINDA. biedt 

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden in een gloednieuw pand met prachtig uitzicht op de bossen. Er is voldoende parkeergelegenheid. We organiseren regelmatig kennissessies tijdens de lunch en nodigen inspirerende externe sprekers uit. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmedia merk met verschillende onderdelen. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 233.452 exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. Bij LINDA.nl (voorheen LINDAnieuws.nl en LINDA.tv) wordt door een energiek team 18 uur per dag, 7 dagen per week nieuws gemaakt. Sinds maart 2019 valt Mood for Magazines onder Talpa Network. Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Product owner voor LINDA.NL? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie