[Vacatures] UM zoekt Client Director
15-05-2019 11:47:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2761 | Tags:

Wij zijn UM, onderdeel van IPG Mediabrands, een internationaal mediabureau met alleen in Nederland al bijna 400 ervaren denkers en doeners. Binnen onze agency komen creativiteit, technologie en data samen. Wij helpen merken zich opnieuw uit te vinden en laten ze groeien door onze open blik en ongeremde drang naar het beste resultaat.

Want media kent tegenwoordig te veel conventies in een snel veranderende wereld. Het tijdperk waarin we stellen dat iets effectief is, omdat we dat altijd zo hebben gedaan is voorbij. Daarom zij wij een challenger voor, maar vooral ook met onze klanten. Dit is onze ambitie en dit is wat wij voor onze klanten willen realiseren.

Daarvoor hebben wij Better Science en Better Art ontwikkeld, om zo te komen tot de beste oplossingen. We combineren de analytische zorgvuldigheid van een wetenschapper, met de creatieve inspiratie van een kunstenaar en de mentaliteit van een challenger; de SMART REBEL.

UM is op zoek naar een fulltime 

Client Director

De rol

Als Client Director weet jij precies wat onze klanten nodig hebben, zelfs als ze er niet expliciet om vragen. De vraag achter de vraag weet jij altijd op een natuurlijke manier boven water te krijgen. Jij hebt het overzicht over alles wat er speelt en kan dat doorvertalen naar concrete acties die nodig zijn om de doelen voor de klant en voor UM te behalen.

Je taken en verantwoordelijkheden

- Je geeft leiding aan de klantteams in jouw porfolio.
- Je bent de regisseur binnen UM, je betrekt de juiste disciplines om een klantvraagstuk op te lossen en stuurt op kwaliteit van onze output.
- Je bent volwaardig sparringspartner van jouw klanten en kan meepraten op Marketing Directeur-niveau bij de klant.
- Je bewaakt de financiële zaken op jouw accounts door middel van verschillende rapportages.

Jij

- Je hebt een natuurlijke passie voor ontwikkeling van jouw klanten. Vanuit jouw sterke drive ga je altijd voor het hoogst haalbare en breng je onze klanten en UM iedere dag weer een stap verder.
- Je hebt scherp cijfermatig inzicht. Je kan vanuit jouw analytische vermogen conclusies trekken die bijdragen aan groei van jouw klanten en van UM.
- Jouw commerciële focus is altijd bezig met het spotten van nieuwe kansen en het maken van plannen om deze te verzilveren.
- Met jouw communicatieve vaardigheden kan je mensen overtuigen. Adviezen verkopen in presentaties is waar je goed in bent.
- Je hebt een duidelijke visie op het gebied van media en communicatie en kan anderen daarin meenemen.
- Je hebt goede kennis van het veranderende medialandschap op gebied van digital media, data en tooling. Jij weet waar de wereld naar toe beweegt.
- Je kan makkelijk switchen van serious naar fun. Hard werken moet ook leuk zijn!
- Je hebt circa 4 jaar ervaring binnen media en communicatie.

Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Mail dan naar Annerose Verheul.

www.um.nl   
www.ipgmediabrands.nl/careers

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie