[Vacatures] VICE Benelux zoekt Sr. Campaign Manager
13-03-2019 12:11:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4945 | Tags:

Vanwege een zwangerschapsverlof is VICE Benelux op zoek naar een interim Sr. Campaign Manager voor de duur van 6 maanden, beginnend half april tot en met half oktober.

Van de Sr. Campaign Manager wordt verwacht de marketingkalender van 2019 tot uitvoering te brengen om zo de gestelde doelstellingen en KPI’s te halen. Op dagelijks niveau geef je leiding aan het brand team en ben je verantwoordelijk voor het marketingbudget. Samen met de interne stakeholders op lokaal en internationaal niveau maak je strategische beslissingen om de hoofddoelstellingen op campagneniveau te behalen.

De functie vereist een goede kennis van het medialandschap, event marketing, social media, partnership management, media-inkoop en het opzetten en creatief ontwikkelen van campagnes. Daarnaast beschik je over de nodige technische platform kennis en weet je op basis van inzichten acties uit te zetten die VICE helpt zijn doelstellingen te behalen.

Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van een team en het werken in een dynamische omgeving. Je bent een natuurlijk leider, begrijpt de wereld van publishing  en de krachten die daarmee gemoeid gaan, je bent creatief, flexibel en een kei in produceren.

Je rapporteert direct aan de CEO van VICE Benelux.

Taken

- Uitvoeren van de marketingkalender voor zowel VICE met het doel de gestelde KPI’s te behalen door middel van ATL/TTL-campagnes.
- Je bent operationeel, financieel, strategisch en creatief eindverantwoordelijk voor de marketing activiteiten ontplooit door het marketing team.
- Dagelijks aansturen van het marketingteam voor zowel Nederland als België.
- Lanceren van nieuwe producten die bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van VICE (waaronder Podcast, festival partnerships, experiential marketing producten en de VICE shop).
- Ontwikkelen van transmediale campagnes voortvloeiend uit de marketingkalender, van strategie tot executie en reporting.
- Het bepalen van de mediastrategie door inzet eigen kanalen, slim in te kopen en gebruik te maken van barters en onze partners.

Requirements

- Minimaal 5  jaar werkervaring heeft bij een mediabedrijf of als merk marketeer en een goed begrip heeft van het Benelux medialandschap.
- Leidinggevende ervaring.
- Je hebt je sporen verdient in campagnemanagent en beschikt over uitstekende projectmanagement skills. Je bent dan ook in staat verschillende complexe projecten uit te voeren met altijd de hoofddoelen in gedachte.
- Ervaring met het managen en aansturen van externe partners en bureaus.
- Je hebt affiniteit met jeugdcultuur en een goed begrip van wat het VICE DNA is.

Solliciteren

Graag ontvangen we jouw Nederlands geschreven motivatie met CV. Klik hier om te solliciteren op deze functie. 

www.vice.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie